BALLOONING door ballonartiest Louis Baerts

Mobiele Magic & Ballooning Show door een van Nederlands best ballonentertainers Louis Baerts!

Ballonartiest Louis Baerts, is uitgeroepen tot Europees Ballon-Entertainer van het jaar. Met deze speciale show verovert hij vele harten, zowel van kinderen als van de volwassenen. Wie dankt dat ballooning alleen voor kids is, heeft het absoluut mis. Ballonkunstenaar Louis Baerts weet namelijk heel bijzondere creaties van ballonnen te maken. Als een van de eerste ballonentertainers van Nederland, wist hij ballooning in de vorm van een soort table-magic op de markt te zetten.

Voor grote events, maar uiteraard ook kleine is dit luchtige entertainment altijd al een feestje op zich! De kunst die ballonartiest Louis Baerts met zijn ballonnen kan verzorgen zult u vast nog niet vaker hebben gezien.

Daarnaast is zijn entertainment van hoge klasse, dus alles bij elkaar weet hij elk publiek optimaal te vermaken.

Iedere gast, jong of oud, die zich om Louis Baerts heen verzameld zal interactief bij zijn acts betrokken worden. Hierbij mogen ze helpen goochelen, raden, meespelen en winnen!

De mobiele shows van ballonartiest Louis Baerts, zijn een combinatie van Magic, Ballonnen en Spelletjes. Allemaal uitgevoerd tussen het publiek. Louis Baerts zorgt ervoor dat iedereen het kan zien en laat iedereen de show meemaken en beleven. De shows kunnen rondlopend tussen het publiek, maar ook op een vaste plek in de locatie uitgevoerd worden.

Omdat een aantal aanwezigen niet alleen een waanzinnig balloncreaties zullen krijgen, maar ook sportief bij de neus genomen zullen worden door zijn goochelacts zal hilariteit, lachen en vooral veel plezier voor jong en oud bij deze act een grote rol spelen!

Een echte aanrader voor bijvoorbeeld winkelcentra, grote loopfeesten, open dagen en festivals.

Naast ballooning verzorgt goochelaar Louis Baerts ook:

Wilt u meer informatie van Louis Baerts?
reCAPTCHA is required.
Deel deze pagina met uw eigen netwerk:

Een trotse greep uit onze waardevolle klanten!

Klanten
,
Vorig bericht
TABLE-MAGIC door Louis Baerts
Volgend bericht
WORKSHOP BALLOONING door Louis Baerts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu