CAMPINGSHOW door Ronald Moray & Kevin Siebelink

Campingshow “Magic & Music”, door Ronald Moray & Kevin Siebelink

In een 2 x 45 minuten durende campingshow vol magie en muziek wordt het vakantiegevoel van de gasten lekker gestimuleerd. Heerlijk genieten van de muziek van allround muzikant Kevin Siebelink. Hij weet als geen ander hoe het publiek (muzikaal) te bespelen. Meezingen en dansen met songs van nu, maar zeker ook oude bekende hits! Allround muzikant Kevin Siebelink entertaint en (be)speelt, in deze campingshow ook uw vakantie publiek.
Goochelaar Ronald Moray en muzikant Kevin Siebelink nemen in deze campingshow de gasten van alle leeftijden mee in een wereld van illusie, verbazing en de lach! Ze zullen heerlijk genieten van zwevende tafels, verdwijnend geld, ringen en nog heel veel meer magische momenten! Het publiek zal worden betrokken bij de acts die voor sommige de echte artiest uit hen zelf zal halen!
Beide entertainers houden zelfs een “magic-bingo” met een magische verrassing! Beide mannen hebben hun sporen nationaal en internationaal verdiend. Zij zijn de gastentertainers op cruiseschepen van De Holland America Line. Succes verzekerd voor een geslaagde middag of avond op uw recreatiepark / camping! Een show met (in overleg) eigen geluid en decor.
Campingshow met applausgarantie!

Goochelaar Ronald Moray
Ronald Moray heeft op het gebied van goochelen meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Daarnaast trad hij eervol op het huwelijksfeest van ZKH Koning Willem Alexander en HKH Koningin Maxima.

Allround muzikant Kevin Siebelink
Kevin Siebelink is een vaak gevraagde artiest bij de meeste pianobars in Nederland. Regelmatig was hij te zien als een van de pianisten van Funky Piano’s. Tegenwoordig heeft hij ook in deze trant een eigen pianoshow.

Naast de campingshow verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
SENIORENSHOW
Volgend bericht
PODIUMACT door goochelaar Peter Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu