Een feest is pas compleet, als Clown Noni er is geweest!

Hij is een super grappige, mega enthousiaste, ervaren clown. Hij staat te popelen om ieder event waar kinderen zijn tot een feest te maken. Clown Noni heeft flitsende goocheltrucs, snelle grappen, spetterende meezingers en prachtige balloncreaties. Zoek dekking, want de lachsalvo’s vliegen u werkelijk om de oren!

Of u nu een kinderfeest thuis viert, een bruiloftsfeest geeft of een festival organiseert waar 500 kids aanwezig zijn? De interactieve optredens van Clown Noni zijn een fantastische belevenis. Voor de kids, maar ook voor grote volwassen kinderen! Deze grappenmaker kan iedereen interactief vermaken en hij heeft altijd wel een show of een act die aansluit bij uw evenement.

U hoeft echt niet verder te zoeken! Clown Noni is namelijk een goede keuze. Hij is een stijlvolle clown die zijn vak uitermate goed verstaat en dus jong en oud weet te vermaken. Er bestaat zelfs een grote kans dat u straks zelf ook als een reuzenkleuter staat mee te swingen en springen! Want deze leuke kindershow is namelijk geschikt voor kinderen van 0 tot 88 jaar…

De jarenlange ervaring van deze super clown garandeert u een knalfeest, dat de toeschouwers niet snel meer zullen vergeten.

Kinderfeestjes, carnaval, bruiloftsfeesten, bedrijfsevents, feestelijke openingen, bar mitswa vieringen, festivals, feestjes voor basisscholen en kinderdagverblijven, buurtfeestjes… Het is zo gek niet te bedenken of Clown Noni is een graag geziene gast.

Wat doet Clown Noni?
Een 60 minuten durende interactieve kindershow met goochelen, liedjes, heel veel interactie. En als klapper op de vuurpijl maakt hij ook nog ballonfiguren.

Zelf goochelen? Het kan tijdens een van onze magic shows! Clown Noni kent namelijk het grootste geheim van de hele wereld: alle kinderen kunnen toveren! En hij laat zijn publiek graag zien hoe ze dat moeten doen. Tijdens de magische show (45 minuten) zit je constant op het puntje van je stoel. Totdat je ineens zelf blijkt te kunnen toveren! Clown Noni zal de kinderen tijdens het event aan het werk zetten! Zij zullen de clown moeten helpen met de moeilijke goocheltrucs. Natuurlijk wordt hun hulp beloond! Aan het eind van de show doet de enthousiaste, professionele clown nog een ballonnen act! Natuurlijk zijn er meer clowns die met ballonnen werken, maar Clown Noni maakt er een bont spektakel van dat zijn weerga niet kent.

Clown Noni is onder andere bekend van de VPRO waar hij als GOOCHEM goocheltrucs met kinderen deed. Maar ook in het TV-programma van Derek Ogilvie was deze kindervriend te zien.

Daar liet hij aan heel Nederland zien dat hij niet zomaar een clown is!

Dus wilt u de leukste kindershow van het jaar op uw event? Zet dan de limonade koud, schuif de stoelen aan de kant en geniet van de humor, interactie en gezelligheid! Door het publiek direct bij de show te betrekken en door de meest lachwekkende creaties te verzinnen, is dit leuk voor iedere gelegenheid!

CLOWN NONI in het voorprogramma van SINTERKLAAS
Organiseert u al jaren achter elkaar een sinterklaasfeest voor uw bedrijf, organisatie, school of club? En zou u eens iets anders willen?
Clown Noni strooit geen snoep in het rond, maar schudt de ene na de andere grap uit zijn mouw! Samen met de kinderen wordt een interactief (voor)programma doorlopen. Vol humor en goocheltrucs. Het spetterende hoogtepunt: “de Ontdekking van de Geheime Pepernotenformule!”

Clown Noni en Sinterklaas hebben veel gemeen! Beide zijn ze lief en gek op kinderen, en het belangrijkste…de kinderen zijn ook gek op deze twee! Een combinatie van deze twee kindervrienden is gegarandeerd een succes! Met Clown Noni op het sinterklaasfeest worden de kinderen vermaakt met leuke liedjes, dansjes, goocheltrucs, ballonnen en pepernoten! De kinderen vermaken zich prima en de spanning wordt opgebouwd voor de komst van Sinterklaas!

Naast een optreden van Clown Noni verzorgt goochelaar Michel Beugelsdijk ook:

, ,
Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Michel Beugelsdijk
Volgend bericht
Goochelaar Ronald Moray bij Galileo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu