Josephine Lee – Lady in Magic

Josephine Lee Magic Illusionist goochelaarJosephine Lee maakt de wereld van magie en illusie nog een stukje mooier!

Er zijn over de hele wereld genomen niet heel veel Ladies in Magic maar we willen onderstaand filmpje heel graag met jullie delen. Josephine Lee was voorheen voor een lange periode de vaste assistente van Hans Klok. Zij is met Hans Klok en zijn team over de hele wereld gereisd en was daarmee één van de Magic Diva’s. Inmiddels is Josephine Lee alweer een tijdje uit Nederland verdwenen en heeft zij inmiddels haar eigen illusieshow ontwikkeld en in grote shows mogen optreden.
In 2017 heeft zij hoge ogen gescoord in Britain’s Got Talent, waar zij de jury werkelijk omver blies. Deze charmante illusioniste is AMAZING, STUNNING an absolutely HIGH QUALITY.

Josephine Lee is de vrouwelijke leading illusionist van dit moment. Zij verbaast het publiek keer op keer met haar spannende, verrassende en overweldigende illusies zoals The Table of Death, Levitations en ontsnappingen. Na haar deelname aan Britain’s Got talent was zij de meest besproken vrouw in de magische wereld. Zij kreeg de hoofdrol in “Impossible” die zelfs het Londense West End bereikte.

Haar carrière begon in de wereld van de magie en illusionisme bij meestertovenaar Hans Klok, de wereldleider onder de illusionisten, die beroemd is om zijn snelheid.
Samen met Hans Klok trad Josephine Lee op voor duizenden toeschouwers, van Prins Albert van Monaco tot Stella McCartney en Jermaine Jackson. Van Mexico City tot het onthullen van de FIFA Wereldbeker.
Josephine Lee kreeg een grote rol in het team van “The Illusionist”, één van de beste magische live shows die er op de wereld te zien is. Inmiddels heeft deze fantastische show alle records gebroken, zelfs op Broadway en West End.

Josephine Lee is met haar geweldige illusieshow nu ook via Dutch Magic te boeken. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Het zal u niet ontgaan, met deze Lady of Magic haalt u werkelijk de TOP in huis!

Josephine Lee een illusioniste van wereldformaat!

Vorig bericht
Ook een tropisch feest?
Volgend bericht
Veel te vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu