KINDERSHOW door goochelaar Dion

De zintuigen van de kids worden geprikkeld, het enthousiasme is groot…boek de kindershow van goochelaar Dion!

Ook in zijn kindershow laat Dion zien dat hij een echte professional is. In deze show neemt hij de kinderen met gemak mee in zijn wereld van magie, fantasie en illusie. Een kindershow waar de kinderen nog lang over zullen napraten. Samen met de kinderen zal goochelaar Dion gaan “testen” of er ook tussen deze groep kids bijzondere talenten in de zaal zitten.

Met elkaar gaan ze kijken of in hoeverre die talenten het goochelen onder de knie hebben. Goochelaar Dion zal een aantal in deze gezellige kindershow naar voren halen. Dit om te laten zien of ze een “echte” tijger (of duif of konijn) tevoorschijn kunnen toveren. Er zullen in deze kindershow verschillende facetten van de goochelkunst aan bod komen. Daardoor maakt het dat dit een enerverende en vooral zeer boeiende show is.

Nederlands en Europees Kampioen Goochelen Dion kan de kinderen optimaal vermaken met deze 45 minuten durende show.

Afhankelijk van de locatie en de grootte van de groep kinderen zal worden gekeken of er gebuikt gemaakt dient te worden van een podium en licht & geluid.
Is er een jarige in het midden? Dan zal goochelaar Dion er tijdens deze kindershow zeker voor zorgen dat hij of zij in het middelpunt komt te staan.

Het optreden is geschikt voor kinderen van de basisschool, dus voor de leeftijden 4-11 jaar.

Voor kinderen boven 10 jaar kunnen wij ook een workshop goochelen van goochelaar Dion aanbevelen. Wij zijn van mening dat dit beter aanslaat dan een kindershow die ze veelal wat kinderachtig vinden op die leeftijd.

 

 

Een aantal kinderen zal door Dion naar voren gehaald worden en als de foefjes onder de knie zijn, kunnen ze dan uiteindelijk een “echte tijger” (of duif of konijn) tevoorschijn toveren!?

Naast een kindershow verzorgt goochelaar Dion ook:

Vorig bericht
PODIUMACT THE WHITE MAGIC RABBIT door goochelaar Dion
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Dion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu