Dennis is een jonge, getalenteerde en charmante goochelaar. Al sinds zijn 14e sleept hij de ene na de andere vakprijs in de goochelkunst binnen. Zo heeft hij dan ook een keer goud gewonnen tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap Goochelen.

Bovendien heeft hij brons gewonnen tijdens net Nederlands Kampioenschappen Straatgoochelen. Dit wordt onder de goochelaars gezien als de moeilijkste vorm van goochelen. Als je daarin een onderscheiding krijgt, weet je dat het goed zit met je magic skills!

Dennis had de grote eer om meer dan 100 shows in Dubai te geven. Hier trad hij een maand lang op met vier Engelstalige shows per dag. Dit resulteerde in meer dan 20.000 bezoekers gedurende deze periode! Wereldartiest OMI, bekend van het nummer Cheerleader, kwam hierachter en vroeg of Dennis kon optreden bij zijn diner in Dubai. Zelfs de wereldartiesten weten Dennis dus te vinden!

In 2017 werd Dennis door Ministerie van Defensie naar Afghanistan uitgezonden, om daar op te treden met tafelgoochelen en een podiumact voor de gelegerde troepen. Deze uitdaging heeft Dennis uiteraard met beide handen aangepakt. Met dit bijzonder eervolle optreden mag Dennis zich rekenen tot een select gezelschap van maar 3 goochelaars die ooit zijn uitgezonden voor de gelegerde troepen in oorlogsgebieden.

Wat Dennis zo uniek maakt, is dat hij nét dat die bruggetjes maakt dat mensen nog lang over zijn magic zullen nadenken en napraten.

Maatwerk
Heeft u een event, congres of anders soort bijeenkomst en bent u op zoek naar iets speciaals dat nog niemand heeft gezien, dan bent u bij goochelaar Dennis op de juiste plek. Deze leuke magische entertainer denkt graag met u mee als het om custom made programma’s gaat! Samen met u kijkt goochelaar Dennis wat het beste bij u bedrijf, thema of doelstelling past. Of het nu gaat om een aangepaste act, een productpresentatie, het presenteren van uw bedrijf op een beurs of een andere wens die u heeft? Bij deze goochelaar is alles mogelijk om aan te passen om uw bijeenkomst of uw bedrijf net dat beetje extra te geven.

table-magic goochelaar Dennis Davidson

TABLE-MAGIC

Met uw neus boven op een magische spektakel? Dat is wat goochelaar Dennis Davidson met zijn table-magic teweeg brengt…

podiumact goochelaar dennis davidson

PODIUMACT

Goochelaar Dennis Davidson heeft een geweldige podiumshow die in lengte aan te passen is. Zwevingen, voorspellingen en interactie verpakt in een enerverende act.

goochelaar dennis oosterwold

CENTRALE ACT

Wilt u even een magisch moment voor alle gasten tegelijk? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij goochelaar Dennis Davidson. Hij zal laten zien dat magie echt verwondering is.

workshop goochelen dave van gulik

WORKSHOP GOOCHELEN

De workshop goochelen van Dennis Davidson leent zich uitstekend voor een leuk groepsuitje. Een leerzame workshop met veel hilarische momenten.

sinterklaasshow, voorprogramma sinterklaas,

KINDERSHOW

De kindershow van goochelaar Dennis Davidson zijn altijd een feest op zich. De kids zitten op het puntje van hun stoel als ze een van zijn shows mogen beleven…

Dennis Davidson is o.a. te boeken voor:

TABLE-MAGIC

PODIUMACT

CENTRALE ACT

WORKSHOP GOOCHELEN

KINDERSHOW

mentalist ronald moray en mentalist peter vogel al la victor mids mindf*ck
DUTCH MASTERS OF MAGIC
goochelaar dave van gulik
Goochelaar DAVE VAN GULIK
Menu