Goochelaar Dennis Davidson

Dennis is een jonge, getalenteerde en charmante goochelaar. Al sinds zijn 14e sleept hij de ene na de andere vakprijs in de goochelkunst binnen. Zo heeft hij dan ook een keer goud gewonnen tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap Goochelen.

Bovendien heeft hij brons gewonnen tijdens net Nederlands Kampioenschappen Straatgoochelen. Dit wordt onder de goochelaars gezien als de moeilijkste vorm van goochelen. Als je daarin een onderscheiding krijgt, weet je dat het goed zit met je magic skills!

Dennis had de grote eer om meer dan 100 shows in Dubai te geven. Hier trad hij een maand lang op met vier Engelstalige shows per dag. Dit resulteerde in meer dan 20.000 bezoekers gedurende deze periode! Wereldartiest OMI, bekend van het nummer Cheerleader, kwam hierachter en vroeg of Dennis kon optreden bij zijn diner in Dubai. Zelfs de wereldartiesten weten Dennis dus te vinden!

In 2017 werd Dennis door Ministerie van Defensie naar Afghanistan uitgezonden, om daar op te treden met tafelgoochelen en een podiumact voor de gelegerde troepen. Deze uitdaging heeft Dennis uiteraard met beide handen aangepakt. Met dit bijzonder eervolle optreden mag Dennis zich rekenen tot een select gezelschap van maar 3 goochelaars die ooit zijn uitgezonden voor de gelegerde troepen in oorlogsgebieden.

Wat Dennis zo uniek maakt, is dat hij nét dat die bruggetjes maakt dat mensen nog lang over zijn magic zullen nadenken en napraten.

 

Maatwerk
Heeft u een event, congres of anders soort bijeenkomst en bent u op zoek naar iets speciaals dat nog niemand heeft gezien, dan bent u bij goochelaar Dennis op de juiste plek. Deze leuke magische entertainer denkt graag met u mee als het om custom made programma’s gaat! Samen met u kijkt goochelaar Dennis wat het beste bij u bedrijf, thema of doelstelling past. Of het nu gaat om een aangepaste act, een productpresentatie, het presenteren van uw bedrijf op een beurs of een andere wens die u heeft? Bij deze goochelaar is alles mogelijk om aan te passen om uw bijeenkomst of uw bedrijf net dat beetje extra te geven.

 

Leer goochelen met Google

Er is een nieuwe tech-innovatie, nog nooit eerder getoond. Vanaf vandaag kan je leren goochelen van Dennis Davidson, want hij zit verstopt in je Google Assistant. En jij kan er ook bij!

Door de lockdown zijn zijn optredens afgezegd, maar Dennis Oosterwold (24) zit zeker niet stil. Vorige week kregen hij en zijn buurvrouw Mariëtte Edel (26) een geniaal idee. Sindsdien hebben ze zich dagenlang opgesloten en zijn aan één stuk aan het werk geweest, soms wel tot 3 uur ’s nachts! En het resultaat mag er zijn. Zij zijn de eersten ter wereld die dit voor elkaar hebben gekregen.
Binnen je Google Assistant zit nu een verborgen menu. Je kan erbij via je Google Home en elke Android telefoon. Gebruik het magische wachtwoord “Hey Google, praat met goochelaar Dennis” en laat het betoveren beginnen. Voor je het weet kan je een pen laten zweven!

Je leermeester is niemand minder dan Dennis Davidson, één van de beste goochelaars van ons land. In 2012 was hij al Nederlands Jeugdkampioen en sindsdien is het ook zijn professie. Zo trad hij alleen in Dubai (Azië) al meer dan 100 keer op en werd hij uitgezonden naar Afghanistan. Hier mocht hij namens het Ministerie van Defensie de Nederlandse troepen entertainen.

De trucs zijn voor jong en oud, iedereen kan het proberen. Misschien ontdek je hiermee wel je verborgen talent! Wie ga jij als eerst betoveren?

goochelaar google

foto: Joey Selier

 

table-magic goochelaar Dennis Davidson

TABLE-MAGIC

Met uw neus boven op een magische spektakel? Dat is wat goochelaar Dennis Davidson met zijn table-magic teweeg brengt…

podiumact goochelaar dennis davidson

PODIUMACT

Goochelaar Dennis Davidson heeft een geweldige podiumshow die in lengte aan te passen is. Zwevingen, voorspellingen en interactie verpakt in een enerverende act.

goochelaar dennis oosterwold

CENTRALE ACT

Wilt u even een magisch moment voor alle gasten tegelijk? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij goochelaar Dennis Davidson. Hij zal laten zien dat magie echt verwondering is.

workshop goochelen dave van gulik

WORKSHOP GOOCHELEN

De workshop goochelen van Dennis Davidson leent zich uitstekend voor een leuk groepsuitje. Een leerzame workshop met veel hilarische momenten.

sinterklaasshow, voorprogramma sinterklaas,

KINDERSHOW

De kindershow van goochelaar Dennis Davidson zijn altijd een feest op zich. De kids zitten op het puntje van hun stoel als ze een van zijn shows mogen beleven…

Dennis Davidson is o.a. te boeken voor:

TABLE-MAGIC

PODIUMACT

CENTRALE ACT

WORKSHOP GOOCHELEN

KINDERSHOW

ARTHUR DE ZWAAN
Goochelaar DAVE VAN GULIK
Menu