Mindblowing, trendy en topententertainment

mentalist ronald moray en mentalist peter vogel a la vicor mids van mindf*ckMet recht mogen Ronald Moray & Peter Vogel zich, door de jarenlange samenwerking van inmiddels 30 jaar, Dutch Masters of Magic noemen. In 1990 kregen zij landelijke bekendheid door hun televisieoptredens, waarbij zij met zeer veel succes het WK Voetbal voorspelden. Dit succes herhaalde zich in 2006. Al eerder werden zij Nationaal Kampioen Table-Magic, maar vanaf mei 2017 mogen zij zich Nederlands BESTE MENTALISTEN noemen, omdat zij onlangs tijdens het Nationaal Congres uitgeroepen zijn tot Nederlands Kampioen in mentalisme.

Ronald en Peter kunnen in Nederland gezien worden als de grondleggers voor het duo-goochelen. Deze Dutch Masters of Magic is een veelgevraagd duo op onder andere zakelijke bijeenkomsten, openingen van bedrijven, netwerkevents. De hoogtepunten in hun carrière als duo zijn toch wel de reizen met de familie Fentener van Vlissingen op de Oriënt Express, de reis naar Afghanistan of het optreden voor de Nederlandse troepen en in juli 2011 de historische overtocht van de Holland America Line. In 2016 behaalden zij de halve finale in TV-programma Holland’s Got Talent, waarbij zij Dan Karaty echt totaal op het verkeerde been wisten te zetten.

Deze Dutch Masters of Magic zijn veel meer dan alleen magic entertainers!

Ook zijn ze de leaders op het gebied van mentalisme / mindreading. Net als Victor Mids van Mindf*ck lezen zij op ludieke wijze de gedachten van uw gasten, misleiden en beïnvloeden zij het gedrag van mensen waardoor zij denkpatronen kunnen manipuleren. In hun voorspellingen van de meest uiteenlopende zaken zijn zij uniek, zo ook met hun splinternieuwe truc waarmee zij Nederlands Kampioen zijn geworden, waarmee zij via moderne techniek de juiste tool, partner of gewenste product voor gasten uit het publiek tevoorschijn laten komen.

Ook worden Ronald Moray & Peter Vogel als de beste zakkenrollers van Nederland gezien. Op een bijzondere wijze weten zij met z’n tweetjes een goede techniek in te zetten om bijna elke gast of voorbijganger te rollen. Politiecorpsen, organisaties van veiligheidscongressen, winkelcentra en bedrijven gebaseerd op security en cybercriminaliteit, hebben veel profijt van de optredens van deze twee meester zakkenrollers.

Entertainment staat bij elk optreden hoog in het vaandel bij deze twee toppers. Door het fantastische samenspel in trucs, techniek en teksten, weten zij elk publiek op cabareteske doch mysterieuze wijze af te leiden, te vermaken en vooral te doen verwonderen.

Kortom boek dit unieke duo en u bent verzekerd van kwaliteit en vermaak op hoog niveau.

Gedachten lezen van uw gasten, het voorspellen van een sportwedstrijd of gewoonweg een lievelingskleur van iemand raden?
Lees hier verder…

Kom achter de geheimen van de effecten van o.a. Victor Mids  en Uri Geller…
Lees hier verder…

…Hoe veilig en betrouwbaar is het personeel binnen uw organisatie? Hoe pakt uw personeel diefstal in uw winkel aan? En hoe veilig ben je eigenlijk zelf als je op straat loopt?
Lees hier verder…

Heeft u altijd al willen weten hoe ze het nou doen, die zakkenrollers? Leer in no-time de tips & tricks hoe zakkenrollers te werk gaan.

Lees hier verder…

Wat is er leuker dan twee goochelaars aan je tafel? Bij de duo table-magic van Ronald Moray en Peter Vogel gaat u dat werkelijk beleven. En hoe? Houdt u in ieder geval uw bezittingen goed in de gaten!
Lees hier verder…

Met een magisch samenspel van ongeveer 30 jaar, weten goochelaar Ronald Moray en goochelaar Peter Vogel alle gasten om hun vinger te winden…horloges verdwijnen, magic stars worden geboren. Een unieke en ludieke act die u zeker niet mag missen!
Lees hier verder…

Instagram
Wist u dat:

…Ronald & Peter zowel in 1999 als in 2006 de uitslag van het WK-voetbal wisten te voospellen
…Ronald & Peter voor het Ministerie van Defensie gevraagd werden om optredens te verzorgen voor de gelegerde troepen in Afghanistan
…Ronald & Peter deelnemers waren in SBS-programma ‘Op zoek naar de nieuwe Uri Geller”
…Ronald & Peter al 30 jaar onovertroffen magisch entertainment verzorgen
…Ronald & Peter in 2016 halve finalisten waren in Holland’s got Talent
…Ronald & Peter zich vanaf mei 2017 BESTE MENTALISTEN van Nederland mogen noemen

Wilt u meer informatie van Ronald Moray & Peter Vogel?
reCAPTCHA is required.
NIELS HARDER
Goochelaar DENNIS DAVIDSON
Menu