Goochelaar Ronald Moray: Master of Magic onder de goochelaars!

header-ronald-propje-1

De ervaring van goochelaar Ronald Moray wordt slechts door weinig goochelaars in Europa geëvenaard. Niet voor niets werd topgoochelaar Ronald Moray uitgenodigd om op te treden tijdens het huwelijksfeest van Z.K.H. prins Willem-Alexander met prinses Maxima. In Nederland heeft hij inmiddels voor elk farmaceutisch bedrijf, iedere bank en vele nationale televisiezenders acte de présence mogen geven. Goochelaar Ronald Moray won niet alleen het Nederlands Kampioenschap Goochelen, maar hij behaalde ook de hoogste onderscheiding tijdens het WK Goochelen in de categorie “Mentale Magie”. Samen met zijn collega Peter Vogel wist deze goochelkampioen in 1990 de voorpagina van iedere krant te halen door zijn mentale gaven in de praktijk te brengen en de volledige uitslag van het WK voetbal goed te voorspellen!

Ook wordt de professionele ervaring van goochelaar Ronald Moray erkent door collega-goochelaars uit de hele wereld. Onder andere kreeg hij een uitnodiging om in het prestigieuze “Magic Castle” in Hollywood, zijn kunsten te komen vertonen.

Nationaal en internationaal wordt er gevraagd om zijn magic entertainment!

Voor het Nederlandse leger vervulde magic entertainer Ronald Moray een bijzondere rol door op te treden voor de Nederlandse troepen in Afghanistan. Daarnaast werd hij gevraagd om tijdens de McDowell Derby in Mumbai (India) voor de rijkste mensen op aarde te goochelen. Topgoochelaar Ronald Moray is niet aan grenzen gebonden. Geen wonder, hij kan zich presenteren in zowel het Engels, het Frans, het Duits én het Nederlands. Geen van uw gasten zal zich buitengesloten voelen.

Naast zijn bekende table-magic en befaamde podiumact, is goochelaar Ronald Moray uitstekend in te zetten verschillende bijeenkomsten en events. Zoals een openingsact waarbij hij gebruikt maakt van speciale effecten, enerverende workshops goochelen en een zakelijke lezing behoren bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden.

Kijk op uw gemak eens naar onderstaande magische invullingen, er zit vast iets bij wat zeker aansluit bij uw wensen

Een unieke combinatie van humor en interactie maakt Ronald Moray de Master of Magic onder de goochelaars en een favoriet op kwaliteitsfeesten, evenementen en gelegenheden.

In deze podiumact van goochelaar Ronald Moray komt het de toeschouwer aan niets te kort. Humor, magie en bovenal interactie met het publiek zijn de kenmerken van deze act.
Lees hier verder…

Als goochelaar Ronald Moray bij uw gasten aan tafel komt met zijn onnavolgbare table-magic, dan weten wij zeker dat uw gasten nog lang met een grote glimlach over uw feest zullen na praten.
Lees hier verder…

Een centrale act van goochelaar Ronald Moray is uitermate geschikt voor kleine gezelschappen om net even DAT beetje meer aan de bijeenkomt te geven dan zij van u verwachten.
Lees hier verder…

Goochelaar Ronald Moray maakt van uw opening, fusie of directeurswisseling een echt spektakel. Met zijn magie en speciale effecten kan hij de feestelijke gebeurtenis op exact de goede wijze presenteren.
Lees hier verder…

Meester zakkenroller Ronald Moray zet werkelijk iedereen op het verkeerde been. Met zijn magie als afleiding weet hij de meest uiteenlpende attributen van uw gasten te rollen…tot grote hilariteit!
Lees hier verder…

Beurs Magic van goochelaar Ronald Moray op uw stand, geeft een extra dimensie aan uw aanwezigheid op de beurs. Potentiële klanten worden gefilterd en bezoekers worden betoverd door uw product.
Lees hier  verder…

Met een workshop goochelen van Ronald Moray beleeft u een unieke ervaring. Perfect als teambuilding activiteit, maar ook gewoon met vrienden onder elkaar. Leer de fijne kneepjes van de magie.
Lees hier verder…

Ronald Moray is een meester zakkenroller. In zijn workshop zakkenrollen geeft hij de deelnemers wat tips van de sluier door ze te laten inzien hoe secuur te zijn op kostbare bezittingen.
Lees hier verder…

Voorwerpen laten buigen, gedachten lezen, voorspellingen met succes uitvoeren en presentatietechniek, het hoort allemaal bij deze workshop mentalisme van goochelaar en mentalist Ronald Moray.
Lees hier verder…

Goochelaar Ronald Moray heeft een leerzame en interessante lezing voor het bedrijfsleven ontwikkeld, waarin hij de weg naar de top middels magische momenten deelt met de aanwezigen. Een bijzonder weg naar zijn succes!
Lees hier verder…

Ronald Moray is naast Magic Entertainer ook een fantastische presentator. Hij kan de schakel van uw totale programma zijn, die met korte magische intermezzo’s het geheel in een elegant totaal weet te goochelen.
Lees hier verder…

Er zijn verschillende specials bij de podiumact van goochelaar Ronald Moray mogelijk, o.a. het tevoorschijn goochelen van een persoon, onthullen van een nieuw logo, tekst of afbeelding, of laten verschijnen van een product.
Lees hier verder…

Wat is er leuker dan twee goochelaars aan je tafel? Bij de duo table-magic van Ronald Moray en Peter Vogel gaat u dat werkelijk beleven. En hoe? Houdt u in ieder geval uw bezittingen goed in de gaten!
Lees hier verder…

Met een magisch samenspel van ongeveer 30 jaar, weten goochelaar Ronald Moray en goochelaar Peter Vogel alle gasten om hun vinger te winden…horloges verdwijnen, magic stars worden geboren. Een unieke en ludieke act die u zeker niet mag missen!
Lees hier verder…

Boek met de kindershow van goochelaar Ronald Moray de meest magisch-dynamische kindervoorstelling van Nederland! In deze show gaat Ronald samen met de kinderen uitvinden hoe hij het beste zijn examen voor kan bereiden.
Lees hier verder…

LinkedIn
Wist u dat:

…Ronald Moray in Juni 2017 tweevoudig Nederlands kampioen is geworden en de 1e prijs Mentalisme en 1e prijs zaalgoochelen heeft gewonnen!
…Ronald Moray zich kan presenteren in zowel het Engels, het Frans, het Duits én het Nederlands.
…Ronald Moray tussen 2003 en 2009 hij de President van de Nederlandse Magische Unie was.
…Ronald Moray jurylid was tijdens diverse nationale en internationale goochelwedstrijden.
…Ronald Moray inmiddels op iedere Nederlandse tv-zender zijn kunsten heeft vertoond.
…Ronald Moray ook te zien was in ‘De Nieuwe Uri Geller’ op SBS6.
…Ronald Moray momenteel de ‘resident magician’ is geworden van de Holland America Line.

Wilt u meer informatie van Ronald Moray?
reCAPTCHA is required.
Goochelaar DION
Goochelaar PETER VOGEL
Menu