WORKSHOP ZAKKENROLLEN door goochelaar Peter Vogel

Deze workshop zakkenrollen kan worden verzorgd door zakkenroller Peter Vogel.

Heeft u altijd al willen weten hoe ze het nou doen, die zakkenrollers?

Leer in no-time hoe mensen worden gerold en misschien nog wel belangrijker, hoe u moet voorkomen dat U wordt gerold! Een interactieve workshop-zakkenrollen met een hoog ” ik steek er wat van op” gehalte.

Na een ritje in een volle bus ontdekt u dat uw portemonnee is gerold. U bent uw geld kwijt en dat is uiterst vervelend. Ook omdat u snel zaken moet regelen, zoals uw bankpas blokkeren, een nieuwe aanvragen en nieuwe sleutels laten maken. In de praktijk blijken vooral vrouwen met schoudertassen doelwit te zijn van zakkenrollers. Maar eigenlijk moet iedereen alert zijn op zakkenrollers. (bron website Politie).

Hoe gaan zakkenrollers te werk?
Op welke plaatsen moet ik extra op mijn hoede zijn?
Hoe te voorkomen dat ik word gerold?

Met name op de vraag ; hoe gaan zakkenrollers te werk?, wordt tijdens deze workshop antwoord gegeven. Hoe wordt u afgeleid en hoe pakt men iets weg. U zult verbaasd zijn, als u ervaart, hoe makkelijk het is om iets te pikken van een ander.

Toch willen wij u met deze workshop niet alleen leren horen hoe u het moet doen, maar meer waar u op moet letten om het bij uzelf te voorkomen.

Dit is een workshop waar u wellicht uw hele leven nog profijt van kan hebben.

Deze workshop wordt door een “professionele” zakkenroller (goochelaar) gegeven. Hij zal u de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Deze goochelaar werkt al jaren voor politie en is al diverse keren op televisie te zien geweest . Hij demonstreerde met verborgen camera, hoe mensen op straat worden gerold. Ook deed hij mee aan een Amerikaanse documentaire over zakkenrollers in Amsterdam! Deze workshop zal doorspekt zijn van enkele verbazende vingervlugge effecten!

Naast workshop zakkenrollen verzorgt Peter Vogel ook:

,
Vorig bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door goochelaar Peter Vogel
Volgend bericht
WORKSHOP MENTALISME door goochelaar Peter Vogel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu