CENTRALE ACT door Ronald Moray

Voor kleinere gezelschappen geeft de centrale act van Ronald Moray nét dat beetje meer aan uw gasten!

Het is niet altijd makkelijk om het juiste entertainment te bedenken voor een wat kleiner gezelschap. Vaak creëert een podium bij een kleine groep een bepaalde afstand waardoor de act in het niet kan vallen. Daar heeft goochelaar Ronald Moray zijn centrale act zo op aan weten te passen dat deze geschikt is om tussen uw gasten, onverhoogd en zonder afstand, te vertonen.

Centrale act…dat speelt zich dus af tussen uw gasten.

Terwijl ze aan een dinertafel zitten of aan staantafels een borrel drinken. Het maakt Ronald Moray niet uit of er gasten rondom hem staan. Hij weet zijn trucs en entertainment met deze centrale act zo te brengen dat de toeschouwer van alle kanten kan genieten van de magie die hij brengt.

Een kort magisch intermezzo van ongeveer een kwartier waarin hij diverse facetten van de goochelkunst zal laten zien. Een show met een tafeltje die zweeft boven de hoofden van de gasten, vier ‘geleende’ ringen die in elkaar versmelten, de truc met de cape waarbij één van uw gasten de Magic Star is en de act met de paperball brengen grote verwondering en hilariteit bij uw gasten.

Het is een leuk en enerverende break als u met z’n allen aan het dineren bent. Of als inleiding naar een borrel. Maar er zijn nog tal van mogelijkheden te bedenken om deze centrale act in te zetten omdat deze op werkelijk elke locatie uit te voeren is. Het is niet nodig om een podium in te huren en afhankelijk van het aantal gasten en van uw wensen kan deze act eventueel ook zonder extra geluidsset door Ronald Moray gebracht worden.

Voor gezelschappen boven de 50 gasten, verwijzen wij u naar zijn PODIUMACT

Naast een centrale act verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
PODIUMACT door Ronald Moray
Volgend bericht
OPENINGSACT door Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu