Sprekers / Lezingen

Een aantal van de magicians van Dutch Magic zijn inzetbaar als presentator, dagvoorzitter of spreker om uw bijeenkomst te leiden. Daarnaast hebben wij verrassende lezingen waarbij specifieke onderwerpen en de problematiek binnen organisaties op een luchtige, krachtige en energieke manier onder de aandacht zal worden gebracht. “De magie van succesvol ondernemen en leiderschap”.

Alle lezingen zijn stijlvol, met veel humor en uiteraard met een dosis magie.

goochelaar Dave van Gulik, influencer

Lezing ‘All by Myself” – Dave van Gulik

Met zijn zakelijke achtergrond in onder andere de financiële wereld, legt Dave met deze lezing een brug naar persoonlijke groei. Door Dave zijn persoonlijke ervaringen in het bedrijfsleven en daarnaast de entertainmentbracnche, weet hij op een subtiele manier deze twee uiterste op een dusdanige manier neer te zetten, spoort hij met deze lezing uw medewerkers, partners of managementteam aan om zich op een andere manier te focussen op persoonlijke ontwikkeling.

Lees een uitgebreidere inhoud van zijn lezing HIER

Lezing ‘Illusionist en ondernemer met een magisch verhaal’ – Hans Klok

Leer nu de mens kennen achter de magie. Wat is Hans’ drijfveer, wat is het geheim van zijn energie, overlevingskracht en zijn wereldsucces. Hans gelooft daarbij in intuïtie en creativiteit, die de basis zijn van zijn energie, en hij is er zeker van dat iedereen magische krachten heeft. Krachten die er bij Hans voor zorgden dat hij van een schnabbel artiest een A-ster werd, die vorig jaar bijvoorbeeld als eerste illusionist in 125 jaar ook vijf weken in een uitverkocht Carré stond. Een van zijn geheimen is altijd aan jezelf blijven werken. “Als je denkt dat je er bent, ben je er geweest!”

Lezing Hans Kazan

Als spreker is Hans zijn primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met authentieke verhalen, passie, enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken.

Menu