Sprekers / Lezingen

Een aantal van de magicians van Dutch Magic zijn inzetbaar als presentator, dagvoorzitter of spreker om uw bijeenkomst te leiden. Daarnaast hebben wij verrassende lezingen waarbij specifieke onderwerpen en de problematiek binnen organisaties op een luchtige, krachtige en energieke manier onder de aandacht zal worden gebracht. “De magie van succesvol ondernemen en leiderschap”.

Alle lezingen zijn stijlvol, met veel humor en uiteraard met een dosis magie.

dave van gulik - spreker - lezing

Lezing Magic Mindset – Persoonlijk leiderschap voor Young Professionals, door Dave van Gulik

EEN SPREKER MET IMPACT

Dave maakt het verschil als spreker voor Young Professionals door mind experimenten en illusies te gebruiken om zijn verhaal kracht bij te zetten en impact te maken. Vanuit zijn persoonlijke ervaringen in de wereld van persoonlijk leiderschap neemt hij zijn publiek mee in zijn wereld.

Hij zorgt ervoor dat Young Professionals uiteindelijk naar buiten gaat met een concrete actie op het vlak van persoonlijk en zakelijk management. Dit om doelen, wensen en ambities te kunnen bereiken.

De voorbeelden zijn voor het publiek herkenbaar waardoor deze zich gemakkelijk kan identificeren met de boodschap die Dave voor hen heeft.

Lees een uitgebreidere inhoud van zijn lezing HIER

Lezing ‘Illusionist en ondernemer met een magisch verhaal’ – Hans Klok

Leer nu de mens kennen achter de magie. Wat is Hans’ drijfveer, wat is het geheim van zijn energie, overlevingskracht en zijn wereldsucces. Hans gelooft daarbij in intuïtie en creativiteit, die de basis zijn van zijn energie, en hij is er zeker van dat iedereen magische krachten heeft. Krachten die er bij Hans voor zorgden dat hij van een schnabbel artiest een A-ster werd, die vorig jaar bijvoorbeeld als eerste illusionist in 125 jaar ook vijf weken in een uitverkocht Carré stond. Een van zijn geheimen is altijd aan jezelf blijven werken. “Als je denkt dat je er bent, ben je er geweest!”

Lezing Hans Kazan

Als spreker is Hans zijn primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Dat doet hij met authentieke verhalen, passie, enthousiasme en véél humor. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken.

Menu