Mentalisme & Mindreading

Mentalisme en mindreading is HOT op dit moment. Programma’s als MINDF*CK van Victor Mids zijn daar een perfect voorbeeld van. Hierin worden onder meer bekende Nederlanders maar ook de toevallige voorbijganger op een ludieke manier met de specialisatie mentalisme en gedachten lezen geconfronteerd. Verbazingwekkende reacties, vol verwondering en totaal flabbergasted aanschouwt iedereen deze weerzinwekkende trucs.

Het programma “Op zoek naar de nieuwe Uri Geller” van SBS deed jaren geleden al veel stof opwaaien met bizarre en ongelooflijk opzienbarende acts van verschillende mentalisten. Vandaag de dag is het Victor Mids die heel Nederland verwonderd achter laat met zijn succesvolle TV-uitzendingen bij AVROTROS.

Dutch Magic heeft de ‘Crème de la crème’ in huis, als het gaat om mentalisme / mindreading. Peter Vogel, ook wel bekend als Dutch Master of Magic, werd samen met wijlen Ronald Moray uitgeroepen tot BESTE MENTALISTEN 2017 tijdens het Nederlands Kampioenschap goochelen.

Maar ook goochelaar Robin Matrix, goochelaar Jordi Jansen en goochelaar Dave van Gulik hebben een mindbreaking repertoire, waar de gedachten van uw gasten totaal op een ander spoor worden gezet.

Mentalisme, mindreading en vooral mindf*cken is HOT en daar zult u bij uw gasten zeker hogen ogen mee scoren:

Menu