in memoriam goochelaar Ronald Moray

Verdrietig en verslagen hebben wij op 23 oktober 2021 afscheid moeten nemen van onze zeer gewaardeerde en geliefde collega Ronald Moray. Wij zijn dankbaar voor alles wat Ronald Moray voor Dutch Magic heeft betekend gedurende 21 jaar, als mede-oprichter, magic entertainer, gentleman in magic, gerespecteerde collega en bovenal ook als vriend.

Mede dankzij Ronald is Dutch Magic uitgegroeid tot een prachtig bedrijf, waarin professionele goochelaars met elkaar verbonden zijn en de markt bedienen met hun magie. Veel van onze goochelaars en artiesten hebben deels hun carrière te danken aan Ronald omdat hij graag zijn expertise, kennis en ervaringen deelde.

Veel van onze relaties en klanten zullen beamen dat Ronald een gentleman in magic & personality was. Zijn optredens en shows hebben een grote indruk achtergelaten en hij heeft meer dan 100.000 mensen zijn waanzinnig mooie en passievolle magische momenten gebracht. Van huiskamer tot Koninklijk Huis, van gelegerde troepen in Afghanistan tot op de Nederlandse televisie.
Ronald Moray wist tijdens ieder evenement en elke bijeenkomst nét dat beetje meer cachet te geven.

Wij zullen Ronald vreselijk gaan missen en er is een grote leegte binnen Dutch Magic ontstaan. Maar wij zijn enorm dankbaar dat wij gedurende 21 jaar met Ronald hebben mogen samenwerken en hebben mogen genieten van zijn betoverende magie.

Dankjewel lieve Ronald, onze herinneringen aan jou zullen wij altijd blijven koesteren. Je leeft voort in onze harten.

Jij was magic
Jij bent magic

en jij zal altijd magic blijven!


Laatste wens Ronald Moray

Ronald had nog één wens op zijn bucketlist staan; zijn eigen boek uitbrengen.
Een boek waarin hij zijn bijzondere leven als persoon en magisch entertainer met de hele wereld wilde delen. Herinneringen en betoverende momenten, geweldige optredens en trucs die impact hadden, hilarische situaties maar ook zijn ups and downs die beide hebben bijgedragen aan zijn successen.

Helaas heeft Ronald zijn boek niet zelf af kunnen maken.

Wij willen graag verder gaan en zorgen dat zijn boek er hoe dan ook komt. Wij gaan verder, daar waar Ronald gebleven is.
Daar kunnen wij uw hulp goed bij gebruiken, door ook uw herinneringen, anekdotes, mooie verhalen en indruk van Ronald weer te geven.
Mocht u nog beeldmateriaal of een leuk verhaal hebben van een magisch moment met Ronald, dan zouden wij dat erg op prijs stellen als u dat met ons wilt delen.

U kunt uw bijdrage sturen naar: info@dutchmagic.nl

goochelaar ronald moray podiumact
goochelaar ronald moray beursgoochelen www.dutchmagic.nl
Centrale act door goochelaar Ronald Moray
workshop zakkenrollen DUO TABLE-MAGIC door goochelaars Ronald Moray en Peter Vogel
kindergoochelaar kindershow van goochelaar Ronald Moray
magische presentatie door goochelaar Ronald Moray
sinterklaas voorprogramma goochelaar ronald moray
openingsact door goochelaar ronald moray
workshop mentalisme a la victor mids van MINDF*CK
goochelaar ronald moray en goochelaar peter vogel tafelgoochelen
goochelaar en zakkenroller Ronald Moray
nederlands kampioen mentalisme
duo-act Magic van goochelaar Ronald MOray en goochelaar Peter Vogel
centrale act foto goochelaar Ronald Moray
Menu