magic experience www.dutchmagic.nl

Magic Experience, een unieke combinatie van diverse facetten uit de wereld van de magie. Het is te vergelijken met een tentoonstelling waar de gasten langs kunnen lopen en zich kunnen laten verrassen en doen verbazen. Twee van onze gastheren zullen de gasten wegwijs maken, uitleg geven en de vragen die er zijn beantwoorden. Aangezien onze gastheren ook over magsich talent beschikken, zullen trucjes uit hun eigen hand niet achter blijven.

Magic Experience is op elke locatie te plaatsen. Het mag gezien worden als een doe-activiteit voor de gasten. Waaraan ze bijzonder veel plezier zullen gaan beleven. Ze vallen van de ene in de andere verbazing, kunnen zelf experimenteren. DE ervaring leert dat dit entertainment altijd een groot succes is bij de toeschouwers. Zowel leuk inzetbaar voor jong en oud.

Optische illusies, vreemde gewaarwordingen, begoochelingen en natuurlijk een vleugje onvervalste magie!

The Magic Experience bestaat uit de volgende componenten:

De tentoonstelling:
op luxe uitgevoerde kamerschermen maken uw gasten kennis met diverse afbeeldingen die soms het menselijk brein te boven gaan. Optische illusies, hologrammen en gezichtsbegoochelingen brengen de gasten soms even in verwarring.

De werkende illusies:
op display staan diverse werkende items uitgestald waar de gasten deze kunnen aanschouwen. Deze illusies zijn meestal niet mogelijk of werken heel vreemd en zullen zeker bijdragen aan de magische sfeer.

De demonstratiebar:
aan de gasten zullen ook “live” illusies worden vertoond waarvan zij zelf de werking mogen meemaken en meestal zelfs uitvoeren. De werking van sommige items is wel bekend, maar hóe het werkt?

The Magic Experience wordt verzorgd door 2 gastheren die uw gasten zichtbaar (en soms ook onzichtbaar) meenemen in de wondere wereld van de optische illusies en gezichtsbegoochelingen. Uw verstand zal soms niet willen accepteren wat uw ogen zien.

Naast het concept Magic Experience verzorgen wij ook:
Menu