Elke kindergoochelaar bij Dutch Magic heeft speciaal voor een sinterklaasfeest een show ontwikkeld!

Boek bij Dutch Magic voor een speciale sinterklaasshow. Deze is als voorprogramma, voordat Sinterklaas arriveert op uw locatie een mooie inleiding naar het spannende moment voor de kids. De goochelaar zal uiteraard het thema Sint & Piet in de show verwerken, waardoor het hele sinterklaasfeest een compleet programma zal zijn. Kinderen zijn gek op goochelen. Als u een goochelaar inzet dan zullen de zenuwen wat minder voelbaar zijn, omdat alle aandacht op de goochelaar gericht zal zijn. Feestelijk, enthousiast en met doldwaze momenten zal de goochelaar de kids trakteren op een magische sinterklaasshow. Samen met de kinderen zal de goochelaar aan het einde van zijn show toewerken naar de komst van de Sint & Piet, samen met de kids zal de goochelaar sinterklaas magisch verwelkomen.

Hierbij een overzicht van de speciale sinterklaasshows die wij bij Dutch Magic verzorgen:

CLOWN NONI in het voorprogramma van SINTERKLAAS

Clown Noni goochelaar en ballonartiestOrganiseert u al jaren achter elkaar een sinterklaasfeest voor uw bedrijf, organisatie, school of club? En zou u eens iets anders willen?
Clown Noni strooit geen snoep in het rond, maar schudt de ene na de andere grap uit zijn mouw! Samen met de kinderen wordt een interactief (voor)programma doorlopen. Vol humor en goocheltrucs. Het spetterende hoogtepunt: “de Ontdekking van de Geheime Pepernotenformule!”

Clown Noni en Sinterklaas hebben veel gemeen! Beide zijn ze lief en gek op kinderen, en het belangrijkste…de kinderen zijn ook gek op deze twee! Een combinatie van deze twee kindervrienden is gegarandeerd een succes! Met Clown Noni op het sinterklaasfeest worden de kinderen vermaakt met leuke liedjes, dansjes, goocheltrucs, ballonnen en pepernoten! De kinderen vermaken zich prima en de spanning wordt opgebouwd voor de komst van Sinterklaas!

Menu