Sinterklaas bij jullie op bezoek?
Elke kindergoochelaar bij Dutch Magic heeft speciaal voor een sinterklaasfeest een show ontwikkeld!

Boek bij Dutch Magic voor een speciale sinterklaasshow. Deze is als voorprogramma, voordat Sinterklaas arriveert, op uw locatie een mooie inleiding naar het spannende moment voor de kids. De goochelaar zal uiteraard het thema Sint & Piet in de show verwerken. Waardoor het hele sinterklaasfeest een compleet programma zal zijn. Kinderen zijn gek op goochelen.

Als u een goochelaar inzet dan zullen de zenuwen wat minder voelbaar zijn, omdat alle aandacht op de goochelaar gericht zal zijn. Feestelijk, enthousiast en met doldwaze momenten zal de goochelaar de kids trakteren op een magische sinterklaasshow. Samen met de kinderen zal de goochelaar aan het einde van zijn show toewerken naar de komst van de Sint & Piet en hen magisch verwelkomen.

Hierbij een overzicht van de speciale sinterklaasshows die wij bij Dutch Magic verzorgen als voorprogramma bij sinterklaas

CLOWN NONI in het voorprogramma van SINTERKLAAS

Clown Noni voorprogramma sinterklaasOrganiseert u al jaren achter elkaar een sinterklaasfeest voor uw bedrijf, organisatie, school of club? En zou u eens iets anders willen?
Clown Noni strooit geen snoep in het rond, maar schudt de ene na de andere grap uit zijn mouw! Samen met de kinderen wordt een interactief (voor)programma doorlopen. Vol humor en goocheltrucs. Het spetterende hoogtepunt: “de Ontdekking van de Geheime Pepernotenformule!”

Clown Noni en Sinterklaas hebben veel gemeen! Beide zijn ze lief en gek op kinderen, en het belangrijkste…de kinderen zijn ook gek op deze twee! Een combinatie van deze twee kindervrienden is gegarandeerd een succes! Met Clown Noni op het sinterklaasfeest worden de kinderen vermaakt met leuke liedjes, dansjes, goocheltrucs, ballonnen en pepernoten! De kinderen vermaken zich prima en de spanning wordt opgebouwd voor de komst van Sinterklaas!

 


Magico de Goochelpiet

In een Spetterende Sinterklaasshow zet Magico alles op z’n kop!

sinterklasshow, voorprogramma sinterklaas, magico

 

 

 

 

 

 

Magico is de meest magische zwarte piet van Sinterklaas.
Hij is door de goedheiligman vooruit gestuurd om de kinderen te verrassen met zijn wonderbaarlijke goocheltrucs.
Rode koontjes van plezier en open monden van verbazing bezorgt zijn publiek als hij gaat goochelen. Helaas gaat er in de show ook wat mis: is namelijk de pepernoten vergeten!
Als dat maar goed afloopt…

Naast de wereld van magie betrekt Magico de Goochelpiet de kinderen (en stiekem ook de ouders) in zijn muzikale zwarte pietengym. In dit interactieve deel is het zingen en swingen en gaan alle voetjes van de vloer!
Magico de Goochelpiet heeft net als de kinderen een tekening gemaakt voor Sinterklaas, alleen hij is nog niet ingekleurd. Lukt het hem samen met de kinderen om de kleurplaat af te krijgen voordat de goede Sint op bezoek komt?

Uiteraard loopt alles goed af en haalt Magico op het einde van de show, onder luid gezang van de kinderen Sinterklaas en zijn andere zwarte pieten binnen.


Goochelaar Dennis Davidson – sinterklaasshow

sinterklaasshow, voorprogramma sinterklaas,

In deze wervelende goochelshow zal goochelaar Dennis alle aanwezigen flink verbazen! Door middel van interactieve trucs zal iedereen betrokken zijn bij deze Sinterklaasshow! De kinderen ontdekken een magisch kleurboek dat goochelaar Dennis heeft gekregen toen hij zijn schoentje had gezet. Misschien wordt er ook nog wel pepernoten gebakken met iedereen! Vele facetten van de goochelkunst zullen elkaar opvolgen en de kids zitten op het puntje van hun stoel!

Een unieke magische voorstelling met interactie, humor en magie!

 

 


Beleef de magie van Sinterklaas show! – Goochelaar Justin Vliegenthart

sinterklaasshow, voorprogramma sinterklaas goochelaar justin vliegenthartNa een grappige opening waarin Justin zichzelf aankondigt start de show in een mooi magisch decor met Sinterklaasdecoratie. Met muzikale ondersteuning ontdekt Justin een kadootje in zijn schoen. Hij pakt het uit en een reeks van snelle spectaculaire trucs volgen elkaar in hoog tempo op. De kinderen kijken vol bewondering en genieten iedere minuut. Ook wordt het Sinterklaasjournaal in de show betrokken en Justin tovert een echte levende duif!

Justin wil Sinterklaas bedanken voor het kadootje en bedenkt samen met de kinderen hoe dat te doen. Tevens ontdekt Justin een brief van Sinterklaas én komt de magische wens uit? En wat zou er in dat ene pakje zitten wat daar in het hoekje staat?

De Sinterklaasshow is gemaakt en wordt gespeeld door meester-goochelaar Justin Vliegenthart.
In het dagelijks leven meester op een basisschool en in het bijzondere leven professioneel goochelaar met vele onderscheidingen waaronder tweemaal de publieksprijs en de beste goochelaar voor kinderen op het nationaal congres voor de goochelkunst!

“Beleef de magie van Sinterklaas show” is een magisch avontuur waarbij de komst van Sinterklaas centraal staat.
Een interactieve show boordevol snelle grappige trucs voor het jonge Sinterklaaspubliek én de ouders. Het ideale voorprogramma dat mooi overloopt van show naar het verwelkomen van Sinterklaas.
Boek Justin voor uw Sinterklaasfeest en u geeft het publiek al een kado!


 

Magic for Kids Show – Goochelaar Jordi Jansen

sinterklaas voorprogramma goochelaar jordi jansen
In de Magic For Kids Sinterklaasshow neemt Jordi de kinderen mee op een onvergetelijkereis door de wereld van magie. De trucs en effecten zullen uiteraard betrekking hebben opde Sint. Magisch pepernoten bakken, het Sinterklaasjournaal, humor, interactie en onwijsveel onvergetelijke wonderen. magische en ongelofelijk grappige trucs van Jordi zorgen vooreen sinterklaasfeest dat de kinderen nog lang bij zal blijven! De kinderen zullen interactief bijde act betrokken worden en eventueel kan Jordi samen met de kinderen Sinterklaas binnenhalen aan het einde van zijn show.

 

 

 


 

Magic Kids Sinterklaasshow – Goochelaar Martijn Martell

kindershow goochelen door Martijn martell

 

 

 

 

 

 

Magische momenten en kleurrijke ballonnen worden afgewisseld met liedjes en dolkomische situaties. Actie, humor en magie. Dat is wat Martijn Martell brengt in zijn spetterende kindershow. Uiteraard zal deze show tijdens de sinterklaasperiode elementen bevatten die te maken hebben met Sint en Piet, zoals onder andere pepernotenbakken. Tijdens de show mogen ook een aantal kleine feestbeesten Martijn Martell assisteren. Zodat zij zich een echte ster kunnen noemen. Martijn Martell verrast iedereen met een magische, maar vooral interactieve show, die in het teken zal staan van Sinterklaas.


Fun & GameShow Sinterklaas – Goochelaar Louis Baerts

sinterklaas voorprogramma goochelaar louis baertsLouis Baerts presenteert een magische Sinterklaasshow waar de kinderen (en volwassenen) in de zaal niet alleen mee mogen doen, maar waarbij sommige zelfs op het podium de mogelijkheid krijgen om hun kunsten samen met Louis te vertonen.

Als rode draad loopt er door het speciale programma het Pieten-inpak-spel waarbij er vier kinderen prijzen kunnen winnen, maar zijn de prijzen er wel?
Louis maakt de prijzen voor het eindspel tijdens de show zelf, op muziek worden uit diverse ballonnen complete kunstwerkjes gecreëerd. Een konijn met tandjes en een wortel, een echte Sinterklaasmijter met baard, een stoere beer op een motor en zelfs een palmboom compleet met kokosnoten, een aapje en een hippe zonnebril, die wil iedereen wel winnen! De gemaakte prijzen worden uitgedeeld na het speciale Pieten-inpak-spel dat leuk is voor het publiek om naar te kijken en natuurlijk voor vier kids om aan mee te doen!

 

 


 

Magic Disco Sint Show
Magico & Dimitri, het meest Magische en Muzikale Pieten duo voor Sinterklaas!

 

sinterklaasshow, voorprogramma sinterklaas

 

Tijdens de ontvangst van uw gasten word iedereen muzikaal begroet door Dimitri. Hij is tenslotte de meest muzikale zwarte piet met een platenkoffer vol klassieke sinterklaasliedjes afgewisseld met de moderne Hits voor Kids! Terwijl de zaal volstroomt en iedereen geniet van koffie of limonade, neemt Dimitri iedereen mee op een muzikale reis langs de allerleukste Sinterklaasliedjes.

Wanneer iedereen er klaar voor zit trakteert Magico groot en klein op een leuke en magische show. Met zijn ruim 24 jaar ervaring weet hij iedereen te boeien en te verrassen. Magische kleurplaten, pepernoten en gekke goochelstokken passeren allemaal de revue.  Terwijl het geheel wordt afgewisseld met leuke liedjes en muzikale effecten door Dimitri. De show word afgesloten met een kleurrijke ballonnen finale, waarbij er in een handomdraai de allerleukste ballonfiguren op het podium verschijnen.

Tenslotte halen Dimitri en Magico desgewenst Sinterklaas en zijn pieten binnen, voor een soepel verloop van het programma.


 

Clown Magico Sinterklaasshow

 

 

 

 

 

 

 

Clown Magico heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring op het gebied van kinderentertainment. Overal weet hij een groot feest van te maken. Zijn kindershow staat boordevol dolkomische situaties. Voornamelijk is dit een interactieve kindershow. In deze spetterende supershow zet Clown Magico alles op z`n kop. Clown Magico is een grote lolbroek. Die er met zijn rode neus en grote schoenen één groot en vrolijk spektakel van maakt. Buiten de kinderen zullen ook de ouders en verzorgers veel plezier aan deze show beleven.


 

Sinterklaasshow – Goochelaar Peter Vogel

sinterklaasshow peter vogel, goochelshow sinterklaasGoochelaar Peter Vogel heeft een leuke sinterklaasshow. De kinderen worden nauw betrokken bij de trucs van Peter, die speciaal betrekking hebben op het sinterklaasthema.

Deze sinterklaasshow is goochelen voor, door en met de kinderen!

De kinderen worden op een hele gezellige en vooral magische manier meegenomen in de wereld van magie en 5 december. Veel interactie met goochelen voor, door en met de kinderen. Kindergoochelaar Peter Vogel is de meest geboekte goochelaar in het basisonderwijs. Hij brengt speciaal voor deze doelgroep educatieve programma’s. Dus aan ervaring met kinderen geen gebrek. Alleen is deze show dit keer niet van educatief karakter. Maar louter gebaseerd op de gezelligheid rondom Sinterklaas en zijn Pieten. Goochelaar Peter Vogel zal samen met de kinderen aan het einde van zijn show Sint & Piet(en) verwelkomen.

Menu