cocktailmagic www.dutchmagic.nl

Magic, Balloons & Cocktails …

CocktailMagic is de leukste cocktailbar die Nederland kent.
Onze kracht ligt in het schenken van een “BELEVING”.
Daarmee onderscheiden wij ons echt van veel andere cocktailbars.

CocktailMagic verzorgt shows met en/of zonder alcohol en zijn dus bij uitstek geschikt voor iedere gelegenheid.

Uit een aantal kaarten met daarop cocktails afgebeeld wordt blind één kaart gekozen door een toeschouwer waarna de barkeeper feilloos de juiste cocktail maakt. Met veel show en entertainment wordt daarna het glas versiert zodat deze cocktail er extra feestelijk uitziet waarna de toeschouwer natuurlijk van deze cocktail mag gaan genieten!

cocktailmagoc www.dutchmagic.nl

Entertainend …
Tijdens de CocktailMagic shows zijn de gasten getuige van magisch en verrassend entertainment aan onze meegebrachte cocktailbar.

Magisch …
Tijdens een speciale CocktailMagic act krijgen de gasten magie op muziek te zien waarbij toeschouwers mogen assisteren.

Meer dan alleen een unieke show …
Natuurlijk vergeten we ook niet om de gasten te verwennen met overheerlijke verse shotjes. Gemaakt met opzwepende muziek, 10 of meer shotglaasjes tegelijk, magic en natuurlijk met het nodige gooi- en “smijt’werk!!! Al onze cocktails zijn zowel met als zonder alcohol te maken, dus leuk en geschikt voor jong en oud!

Magic Bartender Louis Baerts

Louis - Cocktailmagic Al vele jaren weet Louis in samenwerking met Nederlands meest gerenommeerde artiestenbureaus vele gasten lachend en vol verbazing achter te laten tijdens feesten, diners, recepties en evenementen. Humor is dan ook altijd een belangrijk onderdeel van al zijn voorstellingen.

Ook is Louis Baerts ballonkunstenaar en goochelaar heeft met deze vorm van entertainment vele prijzen in de wacht gesleept waaronder Europees Kampioen Ballonentertainen. U zult het begrijpen als u Louis Baerts in actie heeft gezien achter de Cocktailbar!

Magic Bartender Dave van Gulik

Dave Cocktailmagic

Dave is een rijzende ster binnen de goochelgemeenschap. Als geen ander weet hij de gasten niet alleen te verbazen maar ook te vermaken. Zijn snelle vingers en bijzondere persoonlijkheid zorgen voor bijzonder magische momenten waar nog lang over zal worden nagepraat.

Dave is in te zetten als entertainer bij CocktailMagic en CasinoMagic. maar ook zijn table-magic, workshop goochelen en centrale act zijn bij Dutch Magic te boeken.

Menu