Workshops bij Dutch Magic

Bij Dutch Magic hebben we een aanbod van verschillende workshops, omdat onze artiesten over meerdere disciplines beschikken. Uiteraard hebben we de Workshops Goochelen, maar tevens bieden onze goochelaars ook andere workshops aan zoals: Workshop Zakkenrollen, Workshop Gambling, Workshop Ballooning, Workshop Mentalisme, Workshop Beatbox en Workshop Cocktailshaken.

De workshops die wij aanbieden zijn altijd interactief, vrijwel altijd hilarisch maar zeker succes gegarandeerd. Tijdens uw programma als intermezzo, vergaderpauze, seminar, bedrijfsuitje, teambuilding of klantendag; we hebben voor ieder wat wils.

Uniek is onze Magic Merchandise, waarbij wij de benodigdheden voor verschillende workshops kunnen personaliseren. Denk daarbij aan het presenteren van uw bedrijf of logo, een doelstelling of een slogan. Wij denken graag met u mee als u hiervoor interesse heeft.

Workshop GOOCHELEN:

Tijdens een workshop goochelen zal de entertainer eerst een kort intermezzo van zijn eigen act laten zien, vervolgens een korte uitleg geven en dan de basisbeginselen doornemen van een aantal trucs. Dan gaan de deelnemers de trucs zelf creëren en onder de knie (proberen te) krijgen.

Uit ervaring weten wij dat dit tot bijzondere momenten kan leiden en dat teamwork, motivatie en creatief nadenken om de hoek komt kijken. Daar waar mogelijk kunnen wij eventueel jullie slogan, bedrijfsnaam, product verwerken in één van de trucs, dit altijd even in overleg.

Workshop ZAKKENROLLEN

Met name op de vraag ; hoe gaan zakkenrollers te werk?, wordt tijdens deze workshop zakkenrollen antwoord gegeven. Hoe wordt u afgeleid en hoe pakt men iets weg. U zult verbaasd zijn, als u ervaart, hoe makkelijk het is om iets te pikken van een ander. Toch willen wij u met deze workshop niet alleen leren horen hoe u het moet doen, maar meer waar u op moet letten om het bij uzelf te voorkomen.

Dit is een workshop waar u wellicht uw hele leven nog profijt van kan hebben.

Deze workshop wordt door “professionele” zakkenrollers (goochelaars) gegeven. Zij zullen u de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Naar gelang het aantal deelnemers aan de workshop kan dit door één of twee professionals gedaan worden Deze goochelaars werken al jaren voor politie en zijn al diverse keren op televisie te zien geweest . Zij demonstreerden met verborgen camera, hoe mensen op straat worden gerold. Ook deden zij mee aan een Amerikaanse documentaire over zakkenrollers in Amsterdam! Gezien deze zakkenrollers goochelaars zijn, zal de workshop doorspekt zijn van enkele verbazende vingervlugge effecten!

Workshop BALLONMODELLEREN:

Workshop ballon modelleren
In de workshop ballon modelleren krijgen alle deelnemers eerst een ballonnenact te zien waarin duidelijk gemaakt wordt wat men allemaal met een ballon kan doen. Hierna leren de gasten de fijne kneepjes van het ballon vouwen. Uiteraard beginnen de cursisten met de basistechnieken en stap voor stap leren ze steeds meer. Al spoedig raakt men gewend aan de ballonnen, de pomp en verschillende vouwtechnieken en ontstaan de mooiste figuren. De workshop ballon modelleren is echt leuk voor iedereen!

Locatie workshop ballon modelleren
Het leuke van deze interactieve dolgekke workshop is dat hij op echt iedere locatie uitvoerbaar is. School, kantoor, magazijn, hotel of restaurant, de workshop is overal inzetbaar.

Materialen workshop ballon modelleren
U hoeft voor de workshop niets zelf te kopen want wij nemen alle benodigde materialen zelf mee. Ballonnen, pompen en andere benodigdheden worden verzorgd. Wel zo makkelijk! Na overleg kunnen de ballonnen zelfs in bedrijfskleuren meegenomen worden, ideaal voor teambuilding en uitstraling van uw bedrijf!

Workshop GAMBLING; valsspelen hoort er bij!

Goochelaar en Magic Croupier Louis Baerts zorgt er in deze workshop gambling voor dat iedereen de glitter en glamour van Las Vegas wel van heel dichtbij mee kan maken. Hij zal de deelnemers zowel voor als achter de tafel laten zien wat er allemaal mogelijk is met verschillende gokspelen.

Diverse spelvormen leren, vals spelen en zelf als croupier de kaarten delen en fiches stapelen. De deelnemers leren deze fijne kneepjes allemaal in deze 2 uur durende workshop. Als proeve van bekwaamheid zullen er natuurlijk wel een aantal rondes gespeeld worden. Zo kan al het geleerde meteen in de praktijk worden gebracht.

Menu