In 1999 werd Dutch Magic opgericht door onder andere Ilse Klijn, Ronald Moray, Peter Vogel, Louis Baerts, Charles Jacques en Wereld Kampioen goochelen Richard Ross. Samen sloegen zij de handen in één om de evenementenbranche optimaal te kunnen bedienen. Deze samenwerking is de start geweest van wat nu het agentschap is geworden van de beste goochelaars en illusionisten die ons land rijk is.
Veel te vroeg en onverwacht verliet Richard Ross in 2001 het leven. Maar zijn spirit en energie zijn nooit uit het bedrijf verdwenen. De groep Dutch Magicians werd uitgebreid met andere grote namen en nieuw talent en groeide uit tot een hechte club goochelaars. Naast collega’s zijn zij ook goede vrienden van elkaar geworden.
Al snel werd Dutch Magic een gevestigde naam in de entertainment wereld. Inmiddels weten onze opdrachtgevers dat ze maar één belletje te geven, voor een goochelaar die bij hun event past. Bijna elk evenementenburo in Nederland weet de weg naar Dutch Magic te vinden. Tenslotte heeft dit leuke bedrijf een ruime keuze in magisch entertainment, waarbij de kwaliteit zeer hoog in het vaandel staat.
Door de jaren heen hebben wij veel collega-artiesten leren kennen. Daar werken wij bij Dutch Magic heel graag mee samen. Omdat zij allemaal dezelfde kwaliteit als wij nastreven. Uiteraard kunnen wij, indien u dat wenst, ook suggesties doen voor ander entertainment en andere artiesten dan onze eigen Dutch Magicians. Temeer omdat wij weten dat u ook met hen goede kwaliteit en mooie acts in huis haalt. Neem alvast eens een kijkje onder Magic Friends in het menu.
Dutch Magic staat vanaf de eerste dag onder leiding van Ilse Klijn, de voormalig rechter hand van Richard Ross. Met heel veel enthousiasme en passie behartigt zij de belangen van iedere Dutch Magician. Daarbij zorgt zij ervoor dat iedere opdrachtgever wordt voorzien van de best passende show, presentatie en goochelaar voor zijn evenement.
Ilse Klijn directrice Dutch Magic BV
LinkedIn
ILSE KLIJN
Jaren lang was ik de rechterhand van Richard Ross, wat dan ook meteen mijn directe link met het goochelvak werd. Omdat wij vanuit zijn bedrijf Magic Art Center vaak externe goochelaars inhuurden, ontstond het idee om Dutch Magic op te richten. Wat begon als een “grapje” groeide uit tot een serieuze business. Inmiddels is het alweer 19 jaar geleden dat Richard overleed, een groot gemis, maar ik ben nog dagelijks blij dat we na zijn overlijden met Dutch Magic doorgepakt hebben. De enorme hoeveelheid energie die door Dutch Magic bruist, zorgt ervoor dat ik elke dag met enorm veel plezier mijn werk doe. Het is voor mij een uitdaging om er iedere dag weer voor te zorgen dat mijn Dutch Magicians, waar ik zo onwijs trots op ben, optimaal uit de verf komen tijdens ieder soort feest of evenement. Hopelijk binnenkort ook bij u!

Dutch Magic, still on the move…topentertainment voor elk event!

Menu