De meeste van onze magicians hebben een podiumact en/of een centrale act. Sommige acts zijn interactief en eventueel op verzoek te customizen voor uw bedrijf, logo of thema. Andere acts zijn alleen visueel en een bijzondere “beleving” om mee te maken.

Afhankelijk van het aantal gasten bekijken en bespreken wij graag met u of we het beste een centrale act (klein aantal gasten en zon der podium) of een podiumact kunnen verzorgen.

CENTRALE ACT:

Een centrale act is geschikt voor gezelschappen tot 50 personen, waarbij de goochelaar zit centraal voor of tussen de gasten op stelt en waarbij geen podium nodig is. De goochelaar stelt zich centraal op tussen de gasten en heeft geen specifieke wensen als het gaat om inkijk met betrekking tot de trucs. Deze act leent zich ervoor om het publiek rondom de goochelaar te laten staan. Hoewel wij wel van mening zijn dat het zicht op een goochelaar ‘in front’ het leukste is, omdat er anders mensen de hilarische effecten zouden kunnen missen. Deze act kan gelijkvloers (bijvoorbeeld op de dansvloer) uitgevoerd worden en behoeft verder geen bijzondere technische voorzieningen. Als aanbeveling geven wij wel mee dat een geluidsinstallatie met USB-aansluiting bij meer dan 25 personen de act beter tot zijn recht zal laten komen.

PODIUM ACT:

Bij Dutch Magic hebben wij een grote verscheidenheid aan acts. Interactief, visueel of een combinatie ervan. Maar ook een spectaculaire illusieshow behoort tot de mogelijkheden. Wilt u eens iets heel unieks aan uw gasten presenteren? Dan zijn de fantasierijks acts, in Cirque du Soleil-achtige stijl een lust voor het oog.

De goochelaars hebben uiteraard hun standaard acts, maar iedere goochelaar is tevens bereid om de act voor een deel aan te passen naar de wens van de opdrachtgever. Of dit nu gaat om een bepaald thema dat u voor ogen heeft of als het bijvoorbeeld gaat om een fusie van één of meerdere bedrijven, een logo-introductie, een opening van een pand of een andere speciale gelegenheid, daar weet elke goochelaar wel een passende oplossing voor te bedenken. Zij het met een aangepaste truc of routine, zij het met aanvullende special effects. Ook kunnen onze goochelaars personen en producten op een ludieke manier tevoorschijn toveren. Technische specificaties verschillen per act en vermelden wij in onze voorstellen.

Menu