We zouden het leuk vinden als u hier een reactie achterlaat.
72 + 6 =

Jordi is werkelijk fantastisch! We hebben enorm genoten en verbaasd gestaan van zijn trucks!
Bedankt voor alles en wellicht tot ziens.

wijkagent Bezuidenhout Den Haag

Afgelopen zaterdag heeft goochelaar Dion onze buurtkinderen een prachtige avond bezorgd. Met heel veel plezier en toewijding gaf hij een prachtige voorstelling. We hebben er allemaal enorm van genoten. Echt bijzonder.

goochelaar Dion, goochelshow
Ellen Rijsdorp
BuurTvrienden Zeeheldenbuurt Delft

Kevin Siebelink verzorgde samen met zijn begeleider op slagwerk de muziek bij de viering van het 25 jarig jubileum van de Kip Caravan Club. Hij voelde de sfeer prima aan en zijn muziek voldeed volkomen aan de verwachting.

kip caravan club
Ben Hund
Kip Caravan Club

Afgelopen zaterdag op onze 40-jarige bruiloft heeft iedereen enorm genoten van het optreden van Dave.
We hebben echt alleen maar positieve reacties gehad.
En hoewel ik hem al een keer eerder aan het werk had gezien, was ook dit optreden weer een heel bijzonder!
De visitekaartjes zijn door veel mensen meegenomen, dus wie weet volgen hieruit weer nieuwe reserveringen!
Ook een bedankje aan Ilse is op zijn plaats: ik had met haar vooraf een heel leuk, persoonlijk contact!

Gertie

Afgelopen week hebben wij ontzettend genoten van goochelaar Dion van Rijt. Alles feestgangers die bij ons waren hebben zich uitstekend vermaakt met alles erop en eraan. Dank ook aan Ilse voor haar service.

table-magic tafelgoochelendoor goochelaar Dion
R&R

Peter en Ronald hebben ons jaarlijkse Sommerfest opgeleukt met magie en veel humor. Zowel het optreden op het podium als de table magic werden door onze gasten vol ongeloof aanschouwd en zeer gewaardeerd. Dank voor de prettige samenwerking en de mogelijkheid om onze loterijwinnaar uit jullie hoge hoed te toveren!

Robin Matrix was een grandioos succes op ons feest. Je kon precies volgen waar Robin iets van zijn fantastische goocheltrucs liet zien, want daar werd enorm veel gelachen. Robin is niet alleen een vakman in goochelen (en zakkenrollen!) maar ook heel erg goed in de interactie met het publiek, van jong tot oud. De meest afwachtende en kritische gasten waren in één klap verkocht. We krijgen nog steeds enthousiaste reacties. En de foto's die gemaakt zijn: top: het straalt er van af dat iedereen het heel erg naar zijn zin had! Heel veel dank Robin en nog veel succes met je verdere carrière!

goochelaar Dion, goochelshow
Eveline & Paul

Hi Louis,
Dank je wel voor je inzet tijdens de Goede Doelen Dag, mede dankzij jou kijk ik samen met mijn opdrachtgever terug op een geslaagde dag en hebben we heel veel ouderen blij gemaakt die wel een dagje uit en gezelligheid hebben verdiend.

evenementenbureau welle, goochelaar Louis baerts, goede doel
Lisette Wegman

Bij een opening maakte Martijn Martell in no time een prachtboeket van bloemen. Mijn kids namen het overal mee naar toe om te laten zien. Leuk hoe hij vrolijkheid in de wereld brengt met mooie interactie door kinderen mee te laten denken en doen en met humor mensen aan het lachen te krijgen. Bedankt!!

ballonartiest, ballonkunstenaar martijn martell
Patricia

Getrouwd op 25-5-2019, wat een fantastisch feest met de piano show! Dueling Pianos & Saxofoon.
Ze wisten iedereen de hele avond gek te maken, zo divers aan aanvragen en alles pakten ze op.
Het heeft onze bruiloft echt onvergetelijk gemaakt!
Super bedankt en hopelijk tot ziens op een andere bruiloft.
Liefs,
Myrthe & Sebastiaan

Sebastiaan & Myrthe

Ik wil je met overgroot plezier laten weten dat het optreden van goochelaar Ronald Moray ontzettend goed is geweest en we hebben van onze gasten alleen maar lovende en zeer positieve reacties ontvangen.

Ronald heeft bij iedereen de monden laten openvallen en onze gasten met vraagtekens in hun ogen achtergelaten.
Het was een ontzettend leuke aanvulling op ons feest, waarvan ik zeker weet dat er nog lang over gesproken zal worden.

Nogmaals heel hartelijk dank voor je advies.

Met vriendelijke groet,
Jos Pastoors

goochelaar Dion, goochelshow
Jos Pastoors
alleen maar lovende en zeer positieve reacties

Afgelopen weekend hebben wij Martijn Martell ingehuurd voor zijn Table Magic op een personeelsfeest. De klant genoot van zijn interactie met het publiek en de geweldige trucjes die Martijn uitvoerde bij diverse gasten uit het publiek. De spectaculaire eindtruc op het podium was een waar succes! Zeer tevreden gasten!

goochelaar bij Arjan van Dijk groep in Geertruidenberg
Michiel Schoneveld

Bij deze wil ik laten weten dat ik zeer enthousiast terug kijk op gisteren. We hebben een mooi evenement gehad en de mannen hebben het echt super gedaan.

Een perfecte invulling.

Ik ga het zeker onthouden en weet wie ik nodig heb voor een volgend evenement.

logo events in business
Diënne van der Vliet

Wil je Jordi bedanken voor zijn magische bijdrage aan de avond? Iedereen vond het een heel geweldig nieuwjaarsevent. Er zijn een hele boel collega’s die zich nu nog steeds afvragen ‘hoe kan dat?’ J. We hebben een mooi start gemaakt voor 2019.

Hartelijke groet, Sanne

Universiteit van Amsterdam, Uva, goochelaar Jordi Jansen
Sanne Landhuis

Martijn Martell heeft tijdens onze New Year's Party een heel leuke ijsbreker gegeven. Hij begaf zich tussen 500+ mensen (zeer mobiel) met zijn verbluffende trucs, en in het tweede deel van de avond maakte hij voor de ogen van de mensen unieke neonballon figuren. Heel gaaf met een black light effect. Bedankt Martijn!

Lars Helwig
Inter IKEA Systems B.V.

Bij deze onze complimenten voor goochelaar Robin Matrix afgelopen zaterdag!
De kinderen zijn nog niet eerder zo aandachtig geweest en we hebben veel positieve reacties terug ontvangen.
De sfeer was gelijk gezet, erg leuk!

Bedankt en graag tot een volgende keer!
Groeten Marlieke

losbergerdeboer tenten, sinterklaasshow
Marlieke

Ronald was onwijs goed! Iedereen stond met zijn mond vol tanden en was erg enthousiast over zijn act. Ook de humor waarmee hij alles deed viel enorm in de smaak!

hockeyclub kampong goochelaar Ronald Moray
Jutta van Crevel

Klant was helemaal tevreden hoor afgelopen vrijdag, dank weer!

Onderstaande reactie van de contactpersonen;

“Vond dat Robin het erg leuk deed, fijne sfeer om dag af te sluiten.”

“ Ik vond het een ontzettend leuke workshop, hebben zelfs ook een aantal ‘trucjes’ geleerd. Hij deed het op een ontzettende enthousiaste manier. Ik vond het een leuke afsluiting van de dag, en hoorde ook positieve reacties van anderen.”

goochelaar voor organisatieburo

Via Dutch Magic heeft Jack Tucker bij ons op het 40-jarig jubileum feest onze gasten een extra magische avond bezorg. Super leuke en correcte goochelaar. Iedereen was vol verbazing over zijn trucs en had het er de volgende dag nog over. Wij snapte niet hoe hij het voor elkaar kreeg ons elke keer weer voor te "betoveren". Erg leuke man met veel humor. Een aanrader voor iedereen die een goochelaar zoekt.

stichting vecht voor kinderen, rotary Stichtse Vecht
Erik veen

Ik heb 2 dagen met de goochelaars Ronald en Robin in het ziekenhuis mogen rondlopen. Wat een vakmannen! Ze voelde de sfeer fantastisch aan en iedereen ging weg met een glimlach

Wat was het weer ontzettend leuk met Ronald Moray en Jordi Jansen. Onze gasten hebben waanzinnig gelachen en hun ogen uitgekeken. Heel erg bedankt weer voor jullie bijdrage en tot snel!

Groetjes,
Brenda
EVENT TOPPERS

eventtoppers klant goochelaar
Brenda van den Adel

Een fantastisch optreden van Robin gehad op ons festival in de vogelenbuurt te Utrecht. Jong en oud zaten op het puntje van de klapstoelen om Robin aan het werk te zien.

Dion was een groot succes, niet alleen zijn trucs maar ook dat het inde rijen allerlei gesprekken op gang bracht. Het was een stuk drukker dan verwacht dus dat kwam erg goed uit.
Bedank je hem namens mij?

goochelaar Dion, goochelshow
Bedankt Dion
Anton Dekkers

Graag wil ik jullie, maar natuurlijk vooral goochelaar Robin Matrix bedanken voor het fantastisch optreden afgelopen vrijdag.

Mijn gasten en ikzelf waren zeer onder de indruk en vonden het ontzettend leuk. Graag wil ik de complimenten van mijn gasten dan ook bij deze aan jullie doorgeven.
Mvg Leon Meusen

goochelaar Dion, goochelshow
Grote Complimenten
Leon Meusen

Het optreden van Robin was een groot succes! Ook ik stond versteld van zijn kunde, absoluut top! Super bedankt!

Met vriendelijke groet,
Patricia

woonzorg flevoland
Was een succes!

Peter Vogel heeft ons een fantastische avond bezorgd tijdens ons relatie evenement! Hij heeft ons echt omver geblazen met zijn trucs! Absoluut een aanrader om een avond onvergetelijk te maken.

Op onze Jubileum Diners ter ere van ons 10-jarig bestaan zijn onze gasten niet alleen met magische gerechten verrast maar ook met de magie van goochelaar Dion. Aan tafel bij de gasten heeft hij ze entertaint met diverse trucs en de verrassing en verbazing was groot. Dit gaf een extra dimensie aan de avond voor al onze gasten en we mochten dan ook vele enthousiaste reacties ontvangen. Bedankt Dion en Dutch Magic en zeker tot een volgende keer!

Wij hadden een bedrijfsfeestje. Dirk van den Broek 75 jaar!
Tafelgoochelaar ingehuurd....Maar wat is deze man goed zeg! Iedereen stond versteld en vooral de jeugd werd helemaal gek hoe hij bepaalde dingen deed.Zo leuk om te zien. Zeker de moeite waard om deze goochelaar in te huren.
De communicatie met Dutch Magic verliep ook vlekkeloos. Lekker snel.Top!!
Nogmaals superbedankt!

Geweldige samenwerking!

Wij hebben een geweldig gaaf feest mogen beleven met onze 4 restaurants. Wij mochten de eer hebben Magus Utopia te mogen ontvangen. Een enerverende show die wij samen met Marcel en team hebben mogen samengestellen.

Dank!

Hajo Bruins Slot
McDonald’s Stadskanaal

Zaterdag 3 december 2016 hebben wij met elkaar een fantastisch feest mogen verzorgen voor 60 jaar Huuskes. Mede dankzij jullie inzet, professionaliteit en onze fijne samenwerking mochten we vele complimenten in ontvangst nemen van enthousiaste gasten en een zeer tevreden opdrachtgever. Een groot succes dus en een evenement om trots op te zijn.

Wij willen jullie hartelijk danken voor jullie bijdrage en hoop dat we in de toekomst samen nog vele succesvolle evenementen kunnen realiseren.

Steven Baoh & Vanity Baoh

“Wilde je nog even bedanken voor de mooie avond! Er is ontzettend veel gelachen en er wordt vandaag nog veel nagepraat over de hilarische croupier en verbazingwekkende magisch entertainer!
Positieve geluiden dus! Helemaal top!”

goochelaar voor organisatieburo
Klant van Organisatieburo

Afgelopen zaterdag heeft Jordi een optreden bij ons verzorgd. Ik wilde je even laten weten dat hij dat super goed heeft gedaan.
Hij speelde goed in op het publiek en wisselde zijn eigen trucs met de workshop goed af. Iedereen was laaiend enthousiast.
Het is een topdag geweest, mede dankzij Jordi.
Met vriendelijke groet, Samantha van Pelt

goochelaar Dion, goochelshow
Samantha van Pelt

Afgelopen zaterdag een feestavond gehad in de Schouwburg in Venray namens de personeelsvereniging. Een top avond! Mede door Robin Matrix.
Via Google vond ik al snel de website van Dutch Magic, waar ik heel vriendelijk ben geholpen. Zij hebben in gang gezet dat Robin deze avond bij ons kwam tafel goochelen en een centrale act ging doen. Meteen kwam de sfeer er in, mensen vol verbazing, lachen. Hij nam alle tijd om iedereen zijn trucs te laten zien. Het 'brak meteen het ijs'. Zeer zeker een aanrader voor welk feestje dan ook!

Voor ons Personeelsfeest, een 20-jarig jubileum, hebben we Dion als magician geboekt. Dit bleek een ontzettend leuke toevoeging aan onze lunch. Aan tafel heeft hij alle gasten compleet verrast met de trucs en was er veel verbazing en lachende gezichten. Dion pastte zich ook uitstekend aan aan het thema, de jaren 20 en heeft de lunch compleet gemaakt. Wanneer we weer een magician willen boeken, zullen we zeker weer Dutch Magic benaderen. Bedankt!

Jeanette Burger
L'Exception

1 juli j.l. hebben we een optreden van Dion mogen aanschouwen op onze bruiloft. Hij heeft de gasten enorm vermaakt en de reacties waren louter positief! Aansluitend heeft hij nog de kinderen vermaakt met een goochelshow en zelfs nu, 2 weken later, zijn de kids nog steeds verbaasd over de leuke trucs die Dion liet zien! Niets dan lof en we zullen Dion zeker aanbevelen!
Groetjes, Thijs en Fem

Thijs en Femke

Wat een fantastische show hebben de heren gegeven. Sloot perfect aan bij het evenement en zo te horen aan de reacties blijft deze ervaring nog wel even in de hoofden van de mensen zitten en dat is exact waar ik op gehoopt had.

Ik heb Ronald en Robin maar heel kort even kunnen bedanken, maar nogmaals, wat een fantastische show! Bedankt de heren nog even namens mij als je wilt.

Manuel Greep

Wij hebben op ons 40 jarig huwelijksfeest een optreden gehad van Jordi Jansen met table-Magic en iedereen was uiterst verbaast en verrast op de manier waarop hij ons diverse trucks liet zien.
Wij zijn erg tevreden en raden hem aan om te boeken.

Zowel mijn opdrachtgever als ik zelf waren onder de indruk van de magische trucs en personality van Robin Matrix. Dank en tot een volgende keer.

evenementenbureau bureau do
Doina Jonkman
Bureau DO

Het optreden van Robin Matrix op ons familiefeestje was geweldig!
Zowel de kinderen als de volwassenen hebben zich een uur lang heel goed geamuseerd!
Het was zowel grappig als fascinerend!
Een echte aanrader!

Avatar
Kuijpers Ben

Goedemorgen Ilse,
Ik wil jou en Ronald ook nog even laten weten dat onze gasten en wij enorm hebben genoten van Ronald zijn
magische kunsten. Geweldige en zeer sympathieke man! Ook jij nog bedankt dat je alles zo perfect hebt geregeld.
Een fijne dag nog en zeer zeker tot een volgende keer.
Groeten,
Berry

Avatar
Berry Kools

Complimenten voor de Table Magician Ronald Moray afgelopen maandag!
Zowel gasten als personeel zijn helemaal enthousiast over hem en zijn show.

Het was TOP!
Waarvoor dank.

Groet Nicole
Medewerker Marketing & Sales Holland Casino Venlo

Holland casino
Nicole Mestrum
Holland Casino Venlo

Afgelopen zondag kwam Martijn het 'Motorforum' een enorme positieve boost geven! Het is allemaal goed en gezellig verlopen. Martijn deed het zo ontzettend leuk!! Echt een groot compliment voor hem!

Wij zijn blij dat Martijn deze enorme hoeveelheid aan motorrijders allemaal een grote glimlach op het gezicht heeft laten verschijnen. Er zijn veel foto's gemaakt en deze worden op social media veel gedeeld en geliked.

Nogmaals bedankt!!
Hartelijke groet, Marloes Kamminga

Marloes Kamminga
McDonald's Veenendaal

We willen Robin Matrix nogmaals bedanken voor zijn grandioze optreden tijdens onze 25-jarig huwelijksfeest! Op een prettige manier mengde hij zich tussen de gasten. Zijn trucs waren verbluffend, echt "Mindfuck"! Super, we hebben ervan genoten en nog lang over nagepraat. Heel erg bedankt!

Avatar
Jan en Monique

Gefeliciteerd met jullie nieuwe website. Ziet er prima uit. Tevens een mooie gelegenheid jullie hartelijk te danken voor alle inzet van Dutch Magic. Prachtig hoe jullie maatschappelijke activiteiten van Fonds Gehandicaptensport al jaren ondersteunen. Afgelopen zondag Peter Vogel weer live mee mogen maken en wederom weer indrukwekkend en humoristisch. In dit geval bij de Giathlon voor jong en oud! Een aanrader voor je evenement. Groetjes Nike

Er gaat bijna geen event voorbij zonder de aanwezigheid van Martijn of Peter...Dank heren! Jullie zijn een mooie aanvulling op de totale programmering...of het een formeel gala diner betreft of een sportief event voor onze doelgroep. Table Magic waarover jong en oud zich iedere keer weer mag verbazen. En niet onbelangrijk: een club met profs...voor en achter de schermen;-)

fonds gehadicaptensport, goochelaar peter vogel, goochelaar ronald moray, goochelaar martijn martell
Esther Latuheru-Prince
Fonds Gehandicaptensport

Wat een meer dan geweldige middag met Jordi. Het was Magic van het hoogste niveau, gebracht met veel humor en elan. Hij weet een ieder zo te fascineren met vele zeer indrukwekkende en onvergeteleijke trucs. Genoten!

Maya de Vroome
opdrachtgever goochelaar Jordi Jansen (table-magic)

Alleen maar lof voor het optreden van Martijn afgelopen zaterdag. Opdrachtgever was echter super tevreden mede dankzij hem is het een fantastische dag geworden.
Ook jullie bedankt voor wederom een goede service!

Vriendelijke Groet!
Marco van Dijk

Tijdens onze Open Dag bij SOS International Amsterdam heeft Jordi Jansen de bezoekers tussen de mensen doorlopend uitermate leuk ge-entertaind met zijn ingenieuze en verbazingwekkende goocheltrucs. Je mond valt open van verbazing, steeds weer. Vol humor ziet hij kans om onopvallend opvallend en andersom aanwezig te zijn, tovert een ‘smile’ op eenieders gezicht en geeft daarmee een leuke schwung aan het evenement. Kortom, Jordi is een leuke, representatieve persoonlijkheid die je er graag bij wilt hebben. Dank je Jordi!

sos international goochelaar jordi jansen
Ellen van Trigt
Groot succes!

Ik wilde ook nog even zeggen dat Justin vorige week bij onze opdrachtgever een groot succes was, we hebben heel veel complimenten gekregen! Met vriendelijke groet, Anique

balance business events amsterdam, goochelaar ronald moray
Anique Mak van Waay
Balance Business Events

Wij willen je nogmaals bedanken voor jouw fantastische act afgelopen zaterdag bij ons in Heinenoord. Iedereen heeft ontzettend genoten. We hebben er met z’n allen nog lang over nagepraat. Mede door jou is mijn 50e verjaardag een onvergetelijke dag geworden. Nogmaals dank je wel! Groetjes Marianne

Marianne
opdrachtgever goochelaar Robin Matrix (table-magic)

Inmiddels doe ik vanuit mijn organisatie al een paar jaar zaken met Dutch Magic. Ilse heeft er een goede kijk op welke goochelaar het beste op onze evenementen past. Hoop nog veel business met elkaar te mogen doen. Groet Cees

Cees Huis in ’t Veld

Gefeliciteerd met de mooie en nieuwe website, erg overzichtelijk en professioneel, precies ook wat je kan verwachten van de goochelaars die hier te boeken zijn.

Jean-Paul Broekhuizen

Leuk bedrijf! Goede communicatie en krijg snel antwoord...prettig om mee samen te werken.

goochelaar Dion, goochelshow
Herman de Krijger

Alles is naar wens verlopen. Goochelaar Robin Matrix kent zijn vak en wist dit goed te combineren met wat wij uit wilde stralen.

Vriendelijke groet, Brenno

yaleaway.com, thuisbezorgd
Vakkennis
stichting make a wish goochelaar ronald moray
Ronald Moray makes wishes come true
Dikke Pluim

Goedemiddag Ilse,
Bij deze ook aan jou de complimenten voor het optreden van Robin gisteren op ons jubileumfeest.
De gasten waren zeer onder de indruk en Robin was zeker een leuke toevoeging aan ons feest.

Met vriendelijke groet,
Yolanda Los

We hebben afgelopen zaterdag een top dag gehad!
Mede dank zij de aanwezigheid en professionele inzet van Justin. Wil jij hem nogmaals hartelijk bedanken?
En jij ook bedankt voor de samenwerking.

Groetjes en tot een volgende keer!
Ellen

dechesne & boertje D&B eventmartketing
Ellen Tjon A Meeuw

Beste Ilse,

Het optreden was zeer geslaagd! en onze opdrachtgever zeer tevreden.
Dank en tot een volgende keer

Gr,
Damon | trufa concepts

trufa concepts
Damon Dooijeweerd

Via deze weg willen wij jullie nogmaals bedanken. Boskalis is meer dan tevreden en kijkt samen met ons terug naar een TOP evenement.
Dit dankzij jullie inzet en enthousiasme. BEDANKT!!!

Met fijne groet,
Team Fijnevent

Het optreden was zeer goed verlopen en de opdrachtgever was erg tevreden. Goochelaar Ronald was prima op tijd en heeft een prima optreden verzorgd! Helemaal goed! Bedankt dus weer en graag een volgende keer!

Met vriendelijke groet,
Petrie Sulèr

Wij hebben gister ons korpsfeest gehad. Het was een daverend succes. Vooral het optreden van uw goochelaar Robin Matrix was imposant. Hij kreeg de lachers op zijn hand en wist zich in het spel van onze gasten zich meer dan uitstekend staande te houden. Sterker nog, er zijn nog een aantal op zoek naar hun horloge hahaha. Neen, alle gekheid op een stokje. Een prima kerel, die zijn vak verstaat. Ik heb zijn optreden vooral tegen het licht gehouden in relatie tot stoere politiemensen, ervaren rechercheurs en vooral machoachtige stoere knapen.

Daarom verdient zijn optreden extra glans. Goede vent die je snel zult aanbevelen aan andere organisatie, feesten en partijen.
Een aanrader voor andere feesten.

Dank je wel voor de bemiddeling.
Ron van Dijk

Het feest was een groot succes, mede dankzij het optreden van goochelaar Robin Matrix
De mensen werden weer lekker gedold en met de bandjes en "parade" opstelling was het top !

tennisvereniging griffensteyn zeist, goochelaar robin matrix
Wim-Paul (Tennisvereniging Griffensteyn)

We hebben inmiddels meer dan 1 goochelaar bij jullie geboekt en stuk voor stuk zijn het topgoochelaars. In de toekomst gaan we jullie zeker weer inzetten!
Vriendelijke groeten, Peter Jansen

shell international goochelaar inhuren reactie
Peter Jansen
Salesmanager, Shell International BV
Beoordeling Gemiddelde van een&nbsp4.98 op een totaal van&nbsp56 beoordelingen
Menu