Kids Magic, de naam spreekt voor zich, dit is magic voor kids oftewel entertainment en goochelen voor kinderen.

Eigenlijk zijn al onze goochelaars hun carrière ooit begonnen met het goochelen voor kinderen. Dit ligt in het feit dat de trucs die voor kinderen worden gedaan, wat makkelijker uit te voeren zijn. Maar….kinderen zijn wel kritisch publiek! Zij proberen hoe dan ook achter elk geheim te komen en dat maakt het soms voor de goochelaar extra moeilijk om zijn trucs goed uit te voeren. Dus voor kinderen goochelen is wel de basis van een goede goochelaar. Als je voor kinderen kunt goochelen, dan kan je aan heel de wereld je magie laten zien. Een goede leerschool, dat is het zeker.

Kids Magic is een verzameling bij Dutch Magic van al het entertainment dat onze goochelaars te bieden hebben. Kindershow, ballooning voor kids, verschillende workshop. En dat allemaal op topniveau!

Onze shows en optreden zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Op elke gelegenheid waar kinderen aanwezig zijn uit te voeren. Onze ervaring leert, dat ook de ouders en begeleiders optimaal mee genieten van ons kinderentertainment.

Op deze pagina geven wij u een overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot kinderentertainment. Er is in ieder geval keuze genoeg!

KINDERSHOWS

BALLOON MAGIC

WORKSHOPS

Menu