Er gaat geen dag voorbij zonder magic in ons leven. Is het niet omdat de telefoon roodgloeiend staat en de inbox ontploft voor aanvragen? Dan is het wel dat er één of meerdere goochelaars op pad zijn om zijn de magic te delen met hun toeschouwers.

Magic is something we make
onze passie…onze uitdaging…onze way of living

Nog elke dag genieten wij, ieder op zijn of haar eigen beurt van de magic die wij op ons pad krijgen. Op kantoor met de dagelijkse werkzaamheden om iedere opdrachtgever de juiste goochelaar aan te bevelen voor een evenement of bijeenkomst. En de goochelaar op verschillende locaties om de gasten tijdens een feest, congres, bruiloft of ander soort project te verwonderen met de juiste dosis magisch entertainment.

Dat wij een uitzonderlijk leuk bestaan hebben, dat realiseren wij ons dan ook wel heel bewust. Dag in, dag uit.
Wij maken mensen elke dag blij, geven een positief impuls aan iedere bijeenkomst. Wij zorgen dat mensen lachen om het hilarisch leuke entertainment dat de goochelaar verzorgt en laten mensen in verwondering op het puntje van hun stoel zitten. In onze ogen een soort maatschappelijk verantwoord ondernemen, alleen doen wij dat op onze manier….

met stijl, professie en vooral passie

Voor ons is een dag geen magic als een dag dat we niet hebben geleefd. Het zit in ons bloed, we leven ervoor. En dat is terug te zien in onze manier van werken. Vanaf het moment dat er een aanvraag bij ons binnenkomt, totdat de goochelaar de opdrachtgever bedankt voor de fijne samenwerking tijdens een event. We zijn allemaal even passievol bezig met ons bijzondere en ook zeker unieke vak.

In de bijna 20 jaar dat Dutch Magic bestaat hebben onze goochelaars al veel bijzondere momenten mogen verzorgen. voor onze vele en grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. De meest uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten zijn al op ons pad gekomen. Om maar een paar prestigieuze voorbeelden te noemen; Charity Events voor verschillende goede doelen, voor de Nederlandse troepen in Afghanistan, voor leden van het Koninklijk Huis, op diverse schepen van Holland America Line, voor de rijkste der rijksten op deze aardbol, in elk casino dat Nederland rijk is.
Maar ook verzorgen onze goochelaars magic entertainment op grote Nationale en Internationale congressen en beurzen, feesten en partijen van kleine bedrijven en multinationals, familiebijeenkomsten zoals bruiloften en verjaardagen, jubilarisdagen en seniorendagen. Er is geen dag hetzelfde, geen opdracht gelijk. Zoals de ervaring leert is magic een succes tijdens elk soort evenement.

Waar het in de kern bij alle bijeenkomsten voor ons om draait:

Magic is something we make
onze passie…onze uitdaging…onze way of living

we like to share the magic with you

 

 

Menu