Persbericht 10 mei 2019

Dutch Magic BV gedupeerd door crimineel drugsnetwerk

Vandaag verscheen op onder andere NOS.nl, AD.nl, NU.nl, het Eindhovens dagblad en verschillende andere mediakanalen het nieuws over het oprollen van de grootste coffeeshop, die op het darkweb opereerde onder de naam DutchMagic.

Eigenaresse en directeur Ilse Klijn van het magische bedrijf Dutch Magic BV uit Haarlem reageert geschrokken en is van mening dat dit artikel haar bedrijf in diskrediet brengt en de naam in een totaal verkeerd daglicht zet.

Dit jaar bestaat Dutch Magic BV 20 jaar en heeft niets te maken met de drugs- of criminele wereld.

Dutch Magic BV, met o.a. Hans Klok als ambassadeur, is een managementbureau voor meerdere professionele goochelaars die in binnen- en buitenland optredens verzorgen. Daarnaast bedenkt Dutch Magic BV concepten op maat waarbij magie altijd een rol speelt.
Klanten zoals het Koninklijk Huis, Holland Casino, Holland America Line, Esso, Shell, vele Ministeries, verzekeringsmaatschappijen en ook particuliere ondernemers weten hun weg al 20 jaar naar Dutch Magic BV te vinden.

Dat er nu een smet op de naam is gekomen door dit criminele drugsnetwerk betreurt Ilse Klijn enorm.

“Ik hou al 20 jaar ons vaandel hoog met mijn liefde en passie voor de magie. Ik heb een heel gezond en bijzonder leuk bedrijf weten op te bouwen. Maar dan in één klap realiseer je je, dat het bedrijf kwetsbaar is. Nooit bedacht dat er een kans zou bestaan, dat mijn ‘kind’ op deze criminele manier weleens om zeep geholpen zou kunnen worden. Momenteel voel ik me enorm gedupeerd. Maar aan al het negatieve zit meestal iets positiefs, daar ga ik maar van uit. Ik hoop van harte dat ook onze opdrachtgevers in onze magie en in Dutch Magic BV blijven geloven.”

 

goochelaar, dutchmagic, management

Menu