Give the parents a Magic Break…”

Werkt jullie personeel ook thuis en is een combinatie met school en kinderen ook zo een grote uitdaging voor velen?
Wij vernemen dagelijks, dat het voor thuiswerkers een behoorlijk pittige opgave is, iedere werkdag weer.
Om de ouders een beetje te ontlasten en de belangrijke werkzaamheden aandacht te geven, zonder kinderen op de achtergrond, hebben wij wellicht een leuk intermezzo.
Wij kunnen gedurende 45 minuten een interactieve goochelshow verzorgen, waarbij wij de aandacht binnenshuis even verleggen. Via Zoom of Teams zal onze magic entertainer de kinderen (4-12 jaar) vermaken met een stukje show, interactie en het leren van een paar leuke trucs. Hij neemt de kinderen mee in de wereld van de magie en illusie. Met spulletjes die iedereen in huis heeft leren de kinderen een aantal superleuke trucs. Naast interactie met de kinderen zit er in deze show ook nog een stukje ‘educatie’ ((veiligheid, milieu en bewegen).
De kinderen kunnen vragen beantwoorden, dingen roepen en zelf vragen stellen. Maar vooral meedoen met de magie!
online entertainment  
Wij leveren een totaalconcept, inclusief moderator. Het enige wat wij vragen is om de link van Zoom of Teams door te zetten naar de ouders, de mogelijkheid bestaat dat wij ook dit uit handen nemen.
We registreren de show met verschillende camera’s van diverse kanten, om zodoende een nog levendiger beeld te creëren.

 

Er gingen u al wat bedrijven voor en de reactie zijn overweldigend. Soms betrappen we de ouders er zelf op op dat zij toch ook stiekem mee zitten te genieten 🙂
De kinderen krijgen door deze sessie weer even een boost van positiviteit en zullen nog tot in lengte van dagen hun goocheltrucjes oefenen en vertonen.

Lijkt het jullie ook wat om op deze manier uw medewerkers met schoolkinderen een Magic Break te geven?
Neem dan contact met ons op!

 

Menu