MI-2: Interactieve Magic van de bovenste plank!

Magic Investigators Sabine van Diemen en Peter Vogel lanceren een innovatieve online show die zijn weerga niet kent.
Vernieuwend, verrassend en bovenal vermakelijk voor iedereen die een Magic Break verdient of kan gebruiken.
Dit unieke illustere duo is berucht op alle continenten. Ze zijn beide meervoudig prijswinnaars en hebben vele nationale en internationale optredens verzorgd.
Sabine was onder andere te zien in een jarenlange samenwerking met illusionist Hans Klok waar zij één van de diva’s was. Daarnaast heeft zij de hele wereld over gereisd met de prestigieuze theatertour van The Illusionists en in shows van Cirque du Soleil. Als solo illusionist scoort zij hoge ogen, als één van de weinige vrouwelijk illusionisten op deze aardbol.
Peter Vogel, doet zijn titel Master in Magic zeker eer aan. Deze meervoudig Nederlands Kampioen, weet goochelen, zakkenrollen en mindfucken sterk met elkaar te combineren. Peter is regelmatig te zien geweest in bekende TV-programma’s, waarvan de halve finale Holland’s got Talent, nog steeds in ieders geheugen staat.

Online magic was nog nooit zo een spektakel!

Sabine en Peter hebben hun ervaringen, expertise en kwaliteit ineengeslagen en gaan als MI-2 de Nederlandse entertainmentmarkt op hun wenken bedienen.

Deze huiveringwekkende en verfrissende show laat niets te wensen over. Alle facetten die de goochelkunst kent komen in hun performance aan bod. Interactie met het publiek zal zeker niet ontbreken bij het kraken van codes, het oplossen van mysteries en de mindreading effecten. Ook zullen zenuwslopende stunts en andere special effects in deze show de revue passeren.
Menu