KIDSMAGIC SHOWS + ENTERTAINMENT

Goochelaar Louis Baerts mag zich, met recht, één van de meest ervaren kindergoochelaars van Nederland noemen. Louis heeft vele prijzen gewonnen met goochelen voor kinderen en won onder andere op het Nederlands kampioenschap goochelen in Enschede de grote kinderprijs. En hij werd in 2000 en 2002 op het Nederlands kampioenschap uitgeroepen tot Ballon-entertainer van het jaar. Geen zaal is te klein of te groot en geen publiek is te jong of te oud. Overal en voor iedereen kan zijn entertainment gebracht worden.

Alle Kids Magic Shows van goochelaar en ballonkunstenaar Louis Baerts worden tot in de puntjes verzorgd. Kwalitatief scoort Louis Baerts met zijn kindershows hoge punten.

Mobiele KidsMagic & Ballooning show

Louis Baerts verzorgt iedere 20 minuten een totale show waarbij iedereen die er omheen staat betrokken wordt. Drie of vier uur lang is hij aanwezig op het evenement en deze shows kunnen zowel rondlopend als op een vaste standplaats gedaan worden. De mobiele magic shows zijn een combinatie van Magic, Ballonnen en Spelletjes, allemaal uitgevoerd tussen het publiek. Louis zorgt ervoor dat iedereen het kan zien en laat iedereen de show meemaken en beleven. In juni 2005 won hij met onderdelen van deze show de titel “Europees Ballonentertainer van het jaar”.

Iedereen mag helpen, vasthouden, raden, meespelen en winnen! Tevens worden alle aanwezigen door zijn goochelacts sportief bij de neus genomen. Hilariteit, lachen en vooral veel plezier voor jong en oud! Een echte aanrader voor bijvoorbeeld winkelcentra, open (bedrijfs-) dagen en festivals.

 

MAGIC GAMESHOW4KIDS

– De leukste en spannendste spelletjesshow met prijs voor iedereen.
– DOORLOPEND SPEL, MAGIC en ENTERTAINMENT tijdens uw (kinder-)evenement!
– Veel hilariteit, magic, verwondering en actie tijdens de spannende shows

– Voor alle kinderen van 4 tot 14 jaar.

Ieder kwartier een compleet nieuwe spelletjesshow vol verrassende wendingen, goocheltrucs, spannende opdrachten en komische gebeurtenissen. Natuurlijk krijgt iedere deelnemer een rondeprijs en de “winnaar” ook nog een medaille en trofee!

VERLOOP VAN DE GAMESHOW-4-KIDS:
Tijdens iedere ca. 15 minuten durende show spelen zeven kinderen meerdere spelletjes tegen elkaar.
De spelshow wordt met veel humor gepresenteerd door een showmaster met eigen geluid, een verlichte showtafel en een decor, zodat de kinderen zich echt even als VIP’s behandeld voelen.
Na afloop van de ene show mogen meteen de volgende kinderen om de tafel komen staan om mee te doen aan de volgende game show. Continue entertainment en vermaak gedurende het evenement!

Direct inzetbaar bij winkelcentra, festivals, restaurants, bruiloften, open dagen en alle andere kinderevenementen.

Met een eigen decor, licht en geluidsset wordt de Gameshow-4-Kids compleet verzorgd op (bijna) iedere locatie. Prijsjes zijn er voor iedere deelnemer, net als plezier, gezelligheid en natuurlijk een beetje spanning en sensatie!

De Gameshow-4-kids wordt door ons op locatie als totaalconcept geleverd, dus compleet met een speciale tafel, decor, verlichting, geluidsset, rondeprijzen en natuurlijk veel entertainment. De ruimte die we nodig hebben is 4 x 4 meter, dit is inclusief de ruimte waar de spelende kids om de tafel komen te staan. Verdere benodigdheden zijn een 220v. Stroompunt per tafel bij de optreedplek, een kostenvrije parkeerplek bij de locatie en een kleedkamer. Optredens in de open buitenlucht alleen in overleg.

De Gameshow-4-kids brengt interactieve magische gameshows van ca. 15 minuten voor zeven kinderen tegelijk per keer. Per evenement kan er één complete entertainmentshow worden geboekt, maar er kunnen ook twee complete shows ingezet worden op basis van beschikbaarheid. Reiskosten zijn inbegrepen in Nederland. Wij spelen per evenement standaard drie of vier uur en zullen altijd ca. één uur van te voren aanwezig zijn om alles op te bouwen en ons om te kleden (tenzij anders afgesproken).

Louis heeft een aantal speciale shows met thema’s als “veiligheid in en om school”, “recycling en zwerfafval” en “gezond bewegen en bezig zijn”. Geen droge stof en eindeloze powerpoint presentaties, maar gepresenteerd in de taal van kinderen, met veel interactie, goochelen en plezier.

Veelgehoorde reacties na afloop: “Cool”, “te gek”, “Hoe doet ie dat” en “Dit was echt lachen” terwijl de stof die behandeld wordt de kinderen wel aan het denken zet. In de shows gaan alle vingers omhoog om het goede antwoord maar te mogen geven of schreeuwen de kids het antwoord tegelijk zodat de boodschap heel duidelijk overkomt. Evaluatie heeft uitgewezen dat deze manier van boodschap overbrengen veel langer en duidelijker blijft hangen.

Het is mogelijk om een eigen thema te verwerken in een show om zodoende plezier en leren met elkaar te verweven. Louis kan thema’s als persoonlijke hygiëne ( bijv. tanden poetsen), pesten of een speciale dierenshow voor u ontwikkelen.

Menu