KINDERSHOWS door Ronald Moray

De kindershows van goochelaar Ronald Moray zijn stuk voor stuk een spektakel voor kinderen om te zien!

In zijn leuke kindershows neemt goochelaar Ronald Moray met gemak de kinderen mee in de wereld van de magie en illusie. De kinderen zitten altijd op het puntje van hun stoel als ze een van de kindershows van Ronald Moray bij wonen. Voor alle kindershows dient een geschikte geluidsset met een microfoon (liefst een headset) beschikbaar te zijn voor de act. Mocht er geen geluid beschikbaar zijn, dan vernemen wij dat graag op voorhand. Ronald Moray kan een geluidsset verzorgen tegen een kleine meerprijs.

Kindershow MIK MAK MEE…met Ronald Moray

Één dag voor zijn goochelexamen, staat kindergoochelaar Ronald Moray met knikkende knieën. Hij weet niet of hij alle examenopgaven tot een goed einde kan brengen! Er zijn trucs die hij erg goed beheerst, maar er zijn ook trucs die nog steeds niet lukken. Misschien dat het publiek hem kan helpen met het uitproberen van de examenopgaven. Één voor één neemt Ronald de opgaven door met het publiek en maakt daarbij gebruik van de hulp van de jongens en meisjes uit de zaal. Kindergoochelaar Ronald Moray weet jong en oud tot het eind van het programma, te boeien en verbazen met zijn dynamische Magic Show!
Duur van de show: 60 minuten

Kids-Music-Magic Show! met Ronald Moray en Kevin Siebelink

In een 2 x 45 min. durende show beleven de kinderen een muzikaal en magisch spektakel. Meezingen, dansen, springen en goochelen zijn de ingrediënten van dit programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Moderne kinderliedjes en verbazende trucs zijn voor de kinderen reden om thuis enthousiast te vertellen wat zij hebben meegemaakt.

Ze worden betrokken bij de trucs van kindergoochelaar Ronald Moray. Een aantal kinderen worden zelfs op het podium gevraagd om te helpen bij de prachtige illusies. Zwevende tafels, verdwijnende bloemen, gekleurde doeken die veranderen in de Nederlandse vlag, vliegende dobbelstenen en pappa’s die ook kunnen toveren! Dit en nog veel meer tot de verbeelding sprekende trucs, passeren de show in een razend tempo.

Muzikant Kevin Siebelink bespeelt als een doldwaze entertainer de toetsen van zijn piano en daagt de kids uit om met hem mee te zingen en de melodieën te herkennen van de liedjes die hij speelt. Tevens weet Kevin Siebelink live de magische sfeer te creëren tijdens de wondertjes die worden vertoond door kindergoochelaar Ronald Moray en het publiek.

Een show met (in overleg) eigen geluid en decor, entertainment voor de jeugd maar ook voor de ouders!

Magic Piet voor Sinterklaas

Speciaal voor de verjaardag van Sinterklaas moet Magic Piet zijn diploma goochelen halen, anders mag hij niet optreden op 5 december, de grote dag van Sinterklaas! Magic Piet (kindergoochelaar Ronald Moray) weet de kinderen op het puntje van hun stoel te krijgen door ze mee te laten doen met goochelen, schreeuwen, stampen en klappen!

Als goochelende Piet weet Magic Piet dan ook al snel pepernoten en andere dingen te laten verdwijnen met zijn ‘dure’ toverstok! Magic Piet zorgt er dan ook voor, dat de zenuwen vóór de komst van Sinterklaas geheel zijn verdwenen.

Ook werkt Magic Piet graag toe naar de entree van Sinterklaas en de andere zwarte pieten! Deze show is succes gegarandeerd!

Duur: 50 minuten

Naast de kindershows verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
SPECIALS door goochelaar Ronald Moray
Volgend bericht
MAGIC DINNER SHOW door goochelaar Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu