LEZING door Ronald Moray

Lezing “de magie naar succes’ door goochelaar Ronald Moray

“De Magie naar Succes” is gebaseerd op de persoonlijke successen van goochelaar en magische entertainer Ronald Moray. En ook de bijzondere mensen die hij in zijn carrière heeft ontmoet. Het doel van deze lezing is om te laten zien dat goede samenwerking, communicatie, werksfeer en omgang met mensen de rode draad kan zijn tot individuele en bedrijfsmatige successen.

In zijn carrière heeft Ronald Moray veel van de wereld gezien en vooral interessante mensen ontmoet. Waaronder leden van het Koninklijk Huis, Ministers, Burgemeesters en directie / eigenaren van multinationals.  Hij was onder andere de vaste huisgoochelaar van Paul Fentener van Vlissingen. Maar ook mensen in de sloppenwijken van India. Hij heeft gewerkt voor kleine en grote ondernemingen. Stond voor de Nederlandse militairen in verschillende kampen in Afghanistan en ook verzorgde hij diverse optredens op de Holland America Line.

Ronald Moray visualiseert met bijzondere magische elementen in zijn verhaal uw doelstellingen.

“De Magie naar Succes” is leerzaam, informatief en entertainend. Hierin legt goochelaar Ronald Moray de nadruk op uw aandachtspunten. Graag zal goochelaar Ronald Moray met u in bespreking gaan, om te horen waar ue wensen en doelstellingen liggen. Dit om een zo effectief mogelijke lezing aan uw gasten te kunnen geven.

Zijn lezing wordt door anderen omschreven als functioneel, interessant, boeiend met verrassende humor.

Uw gasten zullen op een bijzonder magische wijze ontdekken dat zij op verschillende manieren succes kunnen bereiken. Door de interactie van Ronald Moray met zijn publiek en het succes van zijn magie, zal deze lezing leiden tot uw succes.

De lezing kan eventueel worden aangevuld met een workshop goochelen of magisch entertainment na afloop.

Naast deze lezing verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

,
Vorig bericht
BEURS MAGIC door Ronald Moray
Volgend bericht
WORKSHOP GOOCHELEN door Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu