Nederlander Justin Vliegenthart wint goud op internationaal goochelconcours

22 oktober 2006 vond er een internationaal goochelconcours plaats in Antwerpen (België) waar goochelaars vanuit verschillende landen aan meededen. Het concours bestond uit twee onderdelen, goochelen voor kinderen en toneelgoochelen. Goochelaar Justin Vliegenthart deed mee met zijn act voor het jonge publiek “De Spokenburcht”, waarmee hij het meest aantal punten van de dag behaalde, dit leverde hem uiteindelijk de 1e prijs op.2e werd Peter Pocus (BE) en 3e was Berry Merlin (NL)

De Magic Hand Day, zoals deze dag wordt genoemd, werd voor de elfde keer georganiseerd door de KVGB (Koninklijke Vlaamse Goochelaars van België).

Goochelaar Justin Vliegenthart zegt trots te zijn op deze prijs, zeker omdat zijn eerste concours meteen goud oplevert. Goochelen voor kinderen op scholen en in theaters heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Een baan in het basisonderwijs heeft goochelaar Justin Vliegenthart er in de afgelopen jaren van bewust gemaakt dat kinderen meer willen dan een konijn uit een kistje. Kinderen echte magie doen laten voelen door het vertellen van magische verhalen. Zij worden meegenomen op reis naar een wereld vol spanning, humor en magie. Een nieuwe stroming in het entertainment voor jong publiek en dat werd bekroond met goud!

Deel deze pagina met uw eigen netwerk:

Een trotse greep uit onze waardevolle klanten!

Klanten
Volgend bericht
Kindergoochelkampioen, JUSTIN VLIEGENTHART BESTE GOOCHELAAR voor kinderen 2007

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu