Online Magic – Dave van Gulik

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Evenementen, feesten en fysiek samenzijn is momenteel even niet goed mogelijk. Toch bieden digitale oplossingen een uitkomst. Want via de digitale weg kunnen we toch verbonden zijn met elkaar. Wil jij ook je (aangepaste) kerstborrel, eindejaar borrel, bruiloft, feest of ander evenement toch nog op een bijzondere manier vormgeven? Denk dan aan een online illusionist Dave van Gulik! 

Verschillende mogelijkheden

Korte energizer (max 15 min)

Middels diverse magische en mentale effecten zal Dave tijdens een webinar, online meeting of virtual event de deelnemers meenemen in een magical experience, waarin de aanwezigen actief betrokken worden in de magische effecten. Leuk en goed voor een kort intermezzo met een maximum tijdspanne van 15 minuten

 

Magische Inspiratie (max 15 min)

In deze korte inspiratie performance zal Dave de deelnemers in een webinar, online meeting of virtual event met zijn magische en mentale effecten voornamelijk aan het denken zetten door middel van inspirerende en persoonlijke verhalen.

 

Online Show (45 min)

In deze show zal Dave Online Magic laten zien, zoals magic hoort te zijn. In een combinatie van magie en mentalisme neemt hij de deelnemers mee in een interactieve show, waarbij uit het publiek vrijwilligers betrekken worden als onderdeel van de gehele show.

 

Webinar Lifecrafting

Dit webinar lifecrafting is voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling en snapt dat dingen in je leven anders kunnen. Maar ondertussen blijft de vraag spelen hoe je dat nu precies doet? Vanuit dit seminar ga je naar huis met een eigen roadmap, de eerste acties die je kunt gaan zetten en weet je wat je moet doen om je doelen te realiseren.  Dit seminar neemt je in 1,5 uur mee in de wereld van persoonlijke ontwikkeling op een niet zweverige manier maar wel een significante impact op je leven zal hebben. Alles is zo praktisch en effectief mogelijk ingericht zodat je direct aan de slag kan met hetgeen je geleerd hebt.

 

Lezing Mindset Magic – EEN MAGISCHE REIS VOOR HET JONGE BUSINESSBREIN

Gek hé?

Dat de gemiddelde millenial meer tijd besteed aan het plannen van festivals en vakanties, dan aan het plannen van het eigen leven?

En bizar toch, dat in 2019 maar liefst 1,3 miljoen mensen kampten met aan werkstress gerelateerde burn-out klachten?

Waarom een lezing van Dave van Gulik?

Dave zijn brein heeft hetzelfde doorgemaakt als wat die van vele twintigers en dertigers nu doormaken. Zoeken naar houvast, streven naar meer, denken dat succes en geluk vanzelf komt…als je maar hard genoeg werkt.

Totdat die muur opdoemt en ontwijken niet meer mogelijk is.

Tijdens zijn lezing deelt Dave zijn persoonlijke ervaringen en zijn verhaal. Van ambitieus klein mannetje, met een indringend moment van inspiratie, tot high potential in het bankwezen. Van eigenwijze ondernemer tot directeur van een internationaal bedrijf in compliance software. En van goochelaar naar spreker, in het inspireren en motiveren van anderen.

De theorieën die hij bespreekt zijn niet significant anders dan de bekende mindsetmodellen van topsprekers als Steven Covey, Jos Burgers en Michael Pilarczyk. Het unieke verschil zit ‘m in de magie en illusie die Dave verweeft in zijn verhaal. En in de doodgewone dingen die zijn verhaal verrassend en tastbaar maken, voor (business)breinen die hun weg zoeken in het leven.

INTRIGEREND
Met magie als metafoor geeft Dave inzicht in de weerstand die ieders brein heeft tegen verandering.

KRACHTIG
Schijnbaar eenvoudige, illusies laten de kracht zien van ambitie, met concrete plannen als resultaat.

INSPIREREND
Leer je reis te plannen, met duidelijke doelen, kleine stappen en minimale weerstand.

* naar alle informatie van Dave van Gulik *

Menu