PODIUMACT door Ronald Moray

De podiumact van Ronald Moray heeft veel interactie met uw gasten, met hilarische momenten!

In deze podiumact van ca. 25 minuten, betrekt goochelaar Ronald Moray uw gasten volledig bij hetgeen hij laat zien. Naast veel interactie bevat deze podiumshow ook enorm veel humor. Tevens kunt u aangeven of er in uw gezelschap personen zijn die wat extra aandacht mogen hebben tijdens deze act.

In zijn podium act zal goochelaar Ronald Moray geld van uw gasten laten verdwijnen en natuurlijk weer laten verschijnen. Maar de manier waarop hij de act presenteert, wekt de lachers op zijn hand. Ook zal goochelaar Ronald Moray een tafeltje op een wonderbaarlijke wijze laten zweven en zal hij een magische puzzel met grote ringen laten zien.

Hier zullen zelfs de grootste technische experts onder uw gasten helemaal sprakeloos van worden.

Vervolgens zal goochelaar Ronald Moray iemand uit het publiek pikken, om aan te tonen dat goochelen een ieder in zijn bloed zit . Dit met de juiste hulp (dit is de beroemde act met de cape waar zelfs Koning Willem Alexander in heeft gestaan). Aan het einde van deze podiumshow gaat goochelaar Ronald Moray iemand van uw gasten sportief bij de neus nemen. Hij doet dit dusdanig, dat iedereen kan zien hoe de truc werkt behalve de persoon die op een stoel zit zelf.

Grote hilariteit en veel lachsalvo’s waarmee goochelaar Ronald Moray uw gasten enthousiast en verwonderd zal achter laten.

Deze act kan eventueel op maat gemaakt worden en er zijn altijd aanpassingen mogelijk. Hiermee kan goochelaar Ronald Moray uw bedrijf, thema of product sterker naar voren laten komen. Zelfs het tevoorschijn toveren van een persoon ‘uit het niets’ kan als aanvulling bij deze act uitgevoerd worden. Bijvoorbeeld als er direct na de act van goochelaar Ronald Moray een spreker zijn woordje zal doen. Misschien wil een bruidegom zijn bruid tevoorschijn toveren? Of als aankondiging van een volgende artiest.

Voor openingen, fusies, logo-onthullingen en dergelijke feestelijke bijeenkomsten kan goochelaar Ronald Moray zijn podiumact aanvullen met zijn SPECIALS.

Voor kleine gezelschappen in een locatie zonder podium zou de CENTRALE ACT of wellicht TABLE-MAGIC beter tot zijn recht komen. Indien u hier vragen over heeft dan bespreken wij dat uiteraard graag met u.

Naast een podiumact verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

,
Vorig bericht
ZAKKENROLLER Ronald Moray
Volgend bericht
CENTRALE ACT door Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu