Charmant en artistiek met internationale alure!

Sabine werd geboren in Amsterdam, Nederland. Ze begon in de showbusiness als danseres voor “The Holland Show Ballet” toen ze 18 jaar oud was.

Sabine’s uitzonderlijk opvallende uiterlijk heeft haar over de hele wereld gebracht. Ze heeft gemodelleerd en gedanst op evenementen op het hoogste commerciële en artistieke niveau.

Sabine werkt al meer dan tien jaar in magie . Gedurende deze tijd werkte ze samen met meestergoochelaar Hans Klok en won ze de Zilveren Clown op het Circusfestival in Monte Carlo.

Sabine is nu een ervaren soloartiest en speelde in de Londense West End-show “Impossible”, toerde door Amerika, Canada en Mexico met  “The Illusionists live from Broadway”  en is een van de vier ruiters in  “Now You See Me Live”. Als ze niet op tournee is, kun je haar zien als een van de resident hosts en performers bij “Amsterdam Magic” . Ze speelde in verschillende tv-shows zoals Holland’s got Talent, Le plus Grand Cabaret du Monde, Saturday Night Live en was te zien op de BBC.

Sabine is gewend om op te treden voor publiek van over de hele wereld. Haar vermogen om meerdere talen te spreken geeft een extra cachet aan een optreden.

Sabine is beschreven als “een van de meest buitengewone en getalenteerde artiesten in magie” met haar stoere optredens, ontsnappingen, illusies, mindgames en bullwhip-vaardigheden. Ze blijft dat waarmaken met elk optreden en in een industrie die zo gedomineerd wordt door mannen.

Podiumact Sabine va Diemen

PODIUMACT

Sabine van Diemen goochelaar, presentatie

PRESENTATIE

MAGICIAN & MAGICIAN

DUO-ACT

goochelaars Magician & Magician duo-tafelgoochelen

DUO-TABLE-MAGIC

Instagram
YouTube
Wist u dat:

…Sabine van Diemen één van de weinige vrouwelijke solo-illusionsten ter wereld is
…Sabine van Diemen meertalig is en daardoor internationaal inzetbaar is
…Sabine van Diemen naast haar magische skills ook veel gevraagd wordt als presentatrice en model
…Sabine van Diemen optredens heeft verzorgd over de hele wereld
…Sabine van Diemen samen met goochelaar Peter Vogel een uniek magisch duo vormt voor table-magic of een podiumact

Wilt u meer informatie van Sabine van Diemen?
reCAPTCHA is required.
Nicky de Jong
Evert van Asselt – Comedy Magician
Menu