PRESENTATIE door Ronald Moray

Een presentatie van magic entertainer Ronald Moray, geeft net dát beetje meer!

Ronald Moray is naast Magic Entertainer, goochelaar en zakkenroller ook een fantastische en charmante presentator. Uw programma praat hij met gemak aan elkaar, alleen geeft hij net dát beetje meer, daar waar andere presentatoren stoppen. Met zijn magic intermezzo’s geeft hij een tikkeltje meer cachet aan een presentatie. Door zijn trucs te gebruiken als korte inleiding voor een volgende artiest, spreker of gang van een diner weet hij de gasten optimaal aan zicht te binden. Hij brengt zijn presentatie met veel flair, elegantie, magie en hoogstaand entertainment, dat uw gasten het aan helemaal niets zal ontbreken.

Door zijn elegante manier van presenteren vinden alle opdrachtgevers Ronald Moray een prettige host en waardoor hij inmiddels al bijzonder grote programma’s op zijn naam heeft mogen schrijven.

Vaak geeft een magische aankondiging van een artiest of een gast toch net iets extra’s aan het evenement. Ronald Moray doet dit gepassioneerd, met veel energie en humor. Als de hoeveelheid aan- en afkondigingen gering is dan kan een combinatie van presentatie, centrale act en/of table-magic zeer zinvol en eenvoudig te bewerkstelligen zijn.

Mocht u een boodschap hebben voor uw gasten of wilt u een meer inhoudelijke presentatie tijdens uw bijeenkomt? Dan heeft u aan magisch entertainer Ronald Moray ook absoluut een goede presentator. Hij kan er namelijk voor zorgen dat de boodschap of uw andere wensen een ware belevenis worden voor uw gasten. Met zijn magie geeft hij een extra dimensie aan hetgeen u uw gasten wilt meegeven van het event.

Ronald Moray denkt heel graag met u mee om de presentatie helemaal naar uw idee uit te voeren. Neem gerust contact met ons op voor de vele mogelijkheden die Ronald Moray u te bieden heeft.

Naast presentaties verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
DUO TABLE-MAGIC door Ronald Moray & Peter Vogel
Volgend bericht
SPECIALS door goochelaar Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu