Seniorenshow Music Magic. Door goochelaar Ronald Moray en allround muzikant Kevin Siebelink

Ronald Moray & Kevin Siebelink hebben speciaal voor senioren een hele leuke en gezellige show ontwikkeld. Zij vermaken de gasten in deze seniorenshow met bekende liedjes om mee te zingen en verrassende magische effecten. Vooral humor en gezelligheid staan centraal bij deze twee toppers op het gebied van vermaak!
Goochelaar Ronald Moray & muzikant Kevin Siebelink zijn veelgevraagde artiesten op de Holland America Line cruiseschepen. Waar zij de
gasten die vaak onder “senioren” vallen, aangenaam vermaken. In de theatershow en in de pianobar. Ook worden zij veel gevraagd op verschillende evenementen waar senioren aanwezig zijn. Zij sluiten altijd met dankbaarheid van de gasten de show af.
Magie en muziek worden in deze seniorenshow op een perfecte manier met elkaar afgewisseld. Omdat er veel herkenning voor de senioren is door de muziekkeuze, genieten de gasten optimaal van deze gezellige show.
Goochelaar Ronald Moray

Ronald Moray heeft op het gebied van goochelen meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Daarnaast trad hij eervol op het huwelijksfeest van ZKH Koning Willem Alexander en HKH Koningin Maxima.

Allround muzikant Kevin Siebelink

Kevin Siebelink is een vaak gevraagde artiest bij de meeste pianobars in Nederland. Regelmatig was hij te zien als een van de pianisten van Funky Piano’s. Tegenwoordig heeft hij ook in deze trant een eigen pianoshow.

 

Tijdens deze seniorenshow zijn de artiesten zelf geheel uitgerust met eigen geluid. U hoeft dus verder niets aan techniek op locatie te verzorgen. De seniorenshow is op iedere locatie in te zetten. Een vrije ruimte van ongeveer 3×4 meter zou geschikt zijn voor dit entertainment.

Mocht u nog vragen hebben over deze seniorenshow? Neem gerust even contact met ons zodat we een en ander persoonlijk kunnen toelichten.

Naast de seniorenshow verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
MAGIC & MUSIC DINNER SHOW
Volgend bericht
CAMPINGSHOW door Ronald Moray & Kevin Siebelink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu