TABLE-MAGIC door Ronald Moray

Table-Magic van goochelaar Ronald Moray is verbazing, verwondering en optimaal vermaak van uw gasten.

Ronald Moray zal als tafelgoochelaar bij uw gasten aan de tafels verschijnen of rondlopen door de locatie. Tijdens een diner houdt goochelaar Ronald Moray nauwlettend in de gaten waar de gasten aan het eten zijn en waar juist niet, die dan zijn ‘slachtoffer’ worden. Dit voorkomt dat gasten zich eventueel ergeren aan het feit dat hij zou komen ‘storen’ tijdens het eten. Door zijn enorme ervaring en zijn charmante performance, weet goochelaar Ronald Moray zich heel goed aan te passen aan uw gezelschap en wordt zijn aanwezigheid door iedereen zeer op prijs gesteld.

Of het nu met kaarten, geld, balletjes sigaretten, touwen of de (trouw)ringen van uw gasten is, Ronald Moray goochelt op onnavolgbare wijze en met veel humor. Ook het bestek op dient men in de gaten te houden, in een mum van tijd laat Ronald Moray namelijk lepels en vorken ‘smelten’ zoals men dat kent van Uri Geller. En laat uw gasten vooral ook op hun eigen bezittingen letten, want voor je het weet gaat hij ook nog als gewiekste zakkenroller aan de slag aan de tafels.

Tevens zorgt goochelaar Ronald Moray er voor, dat er na zijn optreden genoeg gespreksstof zal zijn bij uw gasten! Ronald Moray weet het publiek te entertainen als een echte gentleman, zodat zelfs iemand die voorheen niet van goochelen hield, nu helemaal om is!

Het publiek zit er met de neus bovenop en wordt bij diezelfde neus genomen!

Mocht u een product, een slogan of bijvoorbeeld een give-away onder de aandacht van uw gasten willen brengen en dat zou in de table-magic van goochelaar Ronald Moray verwerkt kunnen worden, dan staat hij daar absoluut voor open om dit vooraf met u te bespreken. Niets is onmogelijk in de optredens van goochelaar Ronald Moray, vraag gerust naar de magische mogelijkheden die hij u te bieden heeft.

Naast Table-Magic verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
WORKSHOP MENTALISME
Volgend bericht
ZAKKENROLLER Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu