Ben je op zoek naar een echt unieke act voor jouw event, congres, opening of andere gelegenheid. Dan kunnen wij je absoluut de bijzonder fantasierijke creaties van DION aanbevelen. Met zijn optredens veroverde hij al de hele wereld. DION is de meest creatieve goochelaar / illusionist die Europa rijk is. Er kan op het gebied van fantasie en creativiteit geen andere goochelaar aan hem tippen.

Voor een intermezzo tijdens een congres, een bijzonder openingsact of slotact.
Daar waar creativiteit, magie en fantasie op zichzelf staan, weet DION deze facetten met elkaar te combineren tot acts van wereldformaat.

Goochelaar en danser Dion ontwikkelt originele podiumacts. Hij reist hij over de hele wereld om in verschillende theaters zijn acts op te voeren.
Omdat hij unieke shows brengt, zonder enige truc of illusie te gebruiken die al op de wereld vertoond zijn, wordt hij veel gevraagd om op te treden in verschillende prestigieuze shows. Hij was al te zien in veel variété shows, diverse Magic Festivals en bijzondere televisieprogramma’s zoals Monte Carlo Magic Stars, Le Mandrake d’Or, en Le Plus Grote Cabaret du Monde in Parijs. Dit zijn niet de “minste” programma’s.

Wil je ook eens iets unieks op jouw event? Vraag dan naar de mogelijkheden die DION te bieden heeft.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu