Het is alweer even geleden dat we een nieuw bericht hebben geplaatst, terwijl er eigenlijk zoveel over Dutch Magic en de goochelaars valt te vertellen. Maar vanwege de overweldigende drukte, ontbrak het ons aan een moment om ons blog bij te houden. Maar we zijn weer helemaal in de running ook om leuke nieuwsberichten met onze bezoekers te delen.
Allereerst natuurlijk onze partnership met Tribe Company BV, waar we in de week van 29 september 2018 tot en met 5 oktober 2018 een waanzinnig Magic Festival Breda organiseren. We noemen het zelf ook wel de “Week of Wonders”.

De stad Breda zal de gehele week in het teken staan van magie, illusie, zakkenrollen, magische stunts en straatgoochelaars. Alle dagen zijn toegankelijk voor iedereen publiek, voor groot en klein, van jong tot oud. Dit is uniek in de goochelwereld, want er worden wel festivals georganiseerd, echter die zijn alleen voor vakmensen toegankleijk. Wij willen de magie met de hele wereld delen en iedereen van onze wondere wereld laten meegenieten.

Op onze website www.magicfestivalbreda.nl is meer informatie te vinden.

We hopen jullie allemaal te zien in onze “Week of Wonders”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu