WORKSHOP GOOCHELEN door Ronald Moray

Workshop goochelen door Ronald Moray, laat de magie in u naar boven komen!

Schuilt er wellicht onder uw kennissen of personeel magisch talent? Dan is de workshop goochelen van goochelaar Ronald Moray de uitgelezen kans! Ronald Moray verzorgt een workshop goochelen, waarbij een aantal bijzondere trucs uit worden gelegd, geoefend worden en uitgevoerd worden door de deelnemers zelf.

Vooral samenwerking, hilariteit en gezelligheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Een workshop goochelen van goochelaar Ronald Moray is voor elk niveau, voor iedere doelgroep.

Door de vele mogelijkheden, die toepasbaar zijn in het bedrijfsleven maar natuurlijk in de huiselijke sfeer, is het deelnemen aan een workshop goochelen met Ronald Moray een bijzondere ervaring. Interactief deelnemen, verbazing, teamwork en hilariteit zijn de ingrediënten van deze workshop goochelen. Goochelaar Ronald Moray weet als geen ander de deelnemers te boeien en laat ze kennismaken met de wereld van de goochelkunst.

Om de individuele en persoonlijke begeleiding te bewaken is onze suggestie om deze workshop voor een groep van maximaal 30 deelnemers te laten plaatsvinden. Een grotere groep is uiteraard ook mogelijk voor een workshop goochelen. Dan kan goochelaar Ronald Moray, één of meerdere goochelaars meenemen om de andere groep(en) een workshop goochelen te laten verzorgen. Zo bent u altijd verzekerd van dezelfde topkwaliteit.

Een aantal leuke aspecten van deze workshop goochelen zijn:
* Een professionele goochelaar van dichtbij aan het werk te zien
* Geheimen ontdekken van de magie
* Als teambuilding activiteit met veel hilarische momenten wat de sfeer er goed in brengt
* Op elke gewenste locatie uit te voeren
* De trucs die in de workshop aan bod komen, kunnen eventueel aangepast worden op het bedrijf, thema of doelstelling
* De deelnemers krijgen uiteraard de geleerde trucs mee naar huis

Magic Show door de deelnemers zelf!

Voor grote gezelschappen hebben we ook de mogelijkheid om de deelnemers voor te bereiden op een ware Magic Show aan het einde van de bijeenkomst. We verdelen de groep in subgroepen, die allemaal meegenomen worden door een goochelaar. Er is echter 1 groep die wat grotere trucs gaat leren, die uiteindelijk aan het einde van de bijeenkomst opgevoerd worden in een Magic Show. hilarisch moment als een van je collega’s een aantal zwaarden door het hoofd van je andere collega steekt a la Hans Klok. Of wat te denken als jullie secretaresse tevoorschijn wordt getoverd door de systeembeheerder. Het worden onvergetelijke momenten en over deze dag zal nog lang nagesproken worden.

Naast een workshop goochelen verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

,
Vorig bericht
LEZING door Ronald Moray
Volgend bericht
WORKSHOP ZAKKENROLLEN door Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu