ZAKKENROLLER Ronald Moray

Zoekt u een zakkenroller? Ronald Moray kan voor hilarische maar bovenal leerzame momenten zorgen.

Goochelaar en tevens zakkenroller Ronald Moray is sneller dan het oog wil toelaten…

Zakkenrollen tijdens evenementen

Met zijn charmante uitstraling en zijn magische afleiding weet hij nagenoeg elke toeschouwer op het verkeerde been te zetten. Ze vergeten even dat ze hun bezittingen in de gaten moeten houden. Voor je het weet heeft zakkenroller Ronald Moray een horloge, een portefeuille of een armband gerold. Natuurlijk zal hij kort daarna weer alles eerlijk teruggeven. En zijn publiek in opperste verbazing achterlaten. Voor evenementen dienen we erbij te vermelden dat zijn zakkenrollen alleen in combinatie met table-magic geboekt kan worden.

Demonstraties of veiligheidsprojecten

Het zakkenrollen is te boeken voor demonstraties en veligheidsprojecten. Echter alleen op verzoek en met bepaalde voorwaarden! Zakkenroller Ronald Moray werkt al jaren voor vele Politie Corpsen, veiligheidscongressen en middenstandsverenigingen. Dit om zakkenrollen tegen te gaan en veiligheid te benadrukken.
Samen met de opdrachtgever zal Ronald Moray bespreken. Hoe de invulling van zijn zakkenrol praktijken het beste tot zijn recht komen en het meest effectief zijn. Speciaal wordt gekeken naar het doel van het project. Deze projecten kan Ronald Moray solo doen, echter in combinatie met zijn collega PETER VOGEL is het effect twee keer zo sterk. Zij bootsen namelijk situaties na die echte zakkenroller ook gebruiken om mensen in het echt te rollen. Pincodes achterhalen, portefeuilles uit een rugtas vissen, horloges en andere sieraden stelen. Het zijn allemaal situaties die aan bod komen.

Ook was zakkenroller Ronald Moray te zien in veel TV programma’s. Zoals: Crime Time, Veronica’s Geldwijzer, Nieuwslijn. De verborgen camera, Editie NL, Rechtgezet (John van den Heuvel). En daarnaast diverse lokale omroepen gedemonstreerd om te wijzen op hoe makkelijk het is om gerold te worden.

Mocht u zakkenroller Ronald Moray voor uw event of veiligheidsproject willen inzetten? Neem gerust contact met ons op om de uiteenlopende mogelijkheden te bespreken.

Naast zakkenrollen verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
TABLE-MAGIC door Ronald Moray
Volgend bericht
PODIUMACT door Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu