BEURS MAGIC door Ronald Moray

Beurs Magic van Ronald Moray is energiek en opvallend, uw stand valt de bezoekers absoluut op!

Bent u op zoek naar een manier om zo goed mogelijk voor de dag te komen op een beurs met uw bedrijf of product? Denk er dan eens aan om Beurs Magic van goochelaar Ronald Moray in te zetten. Het is voor u een originele manier om u te presenteren op een beurs. En voor de bezoekers een ware belevenis om op een magische manier met uw bedrijf of product in “aanraking” te komen.

Met Beurs Magic van Ronald Moray bent u een echte bezienswaardigheid op de beurs en wij garanderen u meer bezoekers in de stand.

Ronald Moray bespreek graag met u, hoe zijn optreden het beste tot zijn recht komt voor uw bedrijf of product. Hij kan uw logo of product op een dusdanige manier onder de aandacht brengen met zijn trucs. Dat bezoekers dit niet meer snel vergeten.

De trucs van goochelaar Ronald Moray kunnen tijdens Beurs Magic geheel aangepast worden naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een visitekaartje meegeven aan de bezoekers. Of ze een prijs laten winnen dan behoort dat tot de mogelijkheden. Bent u liever op zoek naar potentiële klanten of opdrachtgevers? Dan kan goochelaar Ronald Moray met zijn beurs magic zorgen dat u zoveel mogelijk visitekaartjes binnen haalt. Ook is Ronald Moray heel goed in het filteren van nieuwe klanten en opdrachtgevers. Met zijn enorme ervaring pikt hij uw nieuwe prospect zo uit het bezoekende publiek. Om ze vervolgens aan één van uw medewerkers door te sluizen. n zijn act gaat Ronald tekstmatig en qua acts in op de aspecten die uw bedrijf kenmerken. Hij faalt nooit om het enthousiasme binnen uw organisatie naar uw potentiële klanten toe uit te stralen.

Beurs Magic is is energiek en opvallend waardoor de voorbijgangers van een beursstand gegarandeerd komen kijken. Deze topgoochelaar Ronald Moray zorgt ervoor dat uw bedrijf of product op een unieke wijze gepresenteerd worden.

Naast Beurs Magic verzorgt goochelaar Ronald Moray ook:

Vorig bericht
OPENINGSACT door Ronald Moray
Volgend bericht
LEZING door Ronald Moray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu