BEURS MAGIC door goochelaar Justin Vliegenthart

Een andere kijk op uw bedrijf of product? Boek dan eens beurs magic van goochelaar Justin Vliegenthart!

Staat u met uw bedrijf of organisatie weleens op een beurs en vindt u het lastig om echt op te vallen? Dan is beurs magic van goochelaar Justin Vliegenthart zeker iets voor u!

Beurs Magic is namelijk van bijzonder toegevoegde waarde tijdens uw aanwezigheid op welke beurs dan ook. Goochelaar Justin Vliegenthart weet met zijn beurs magic een onvergetelijk goed indruk achter te laten. Hierdoor zullen bezoekers van de beurs op een ludieke manier naar uw stand “gelokt” worden. Hij brengt op of in de buurt van uw stand een stuk entertainment, waar de bezoekers echt niet omheen kunnen. Als een soort trechter zullen de bezoekers automatisch richting uw stand lopen, omdat  ze zien dat er reuring is.

Uw bedrijf, product of thema speciaal onder de aandacht?

De beurs magic van beursgoochelaar Justin Vliegenthart zal zorgen dat het niemand ontgaat dat u aanwezig bent geweest op de betreffende beurs. En dat is nog niet alles! Want wilt u uw naam vestigen op deze beurs? Dan heeft goochelaar Justin Vliegenthart daar de meest geschikte tricks voor om uw bedrijf steeds naar boven te laten komen. Of heeft u een ander idee? Bijvoorbeeld zoveel mogelijk potentiële opdrachtgevers binnen slepen? Dat is ook mogelijk, want daar heeft beursgoochelaar Justin Vliegenthart dan weer andere magische methodes voor om zoveel mogelijk visitekaartjes tevoorschijn te goochelen!

Ook als u een nieuw product wilt lanceren tijdens uw beursdagen zijn daar verschillende ideeën voor te bedenken, om bijvoorbeeld het product op een magische manier tevoorschijn te toveren. Daardoor zal de aandacht volledig op uw product liggen.

Er is een ruime keuze aan presenteren met beurs magic, Justin heeft een grote diversiteit aan trucs. Dus aan elke wens is wel een mouw te passen. Heeft u speciale wensen en denkt u hoe ga ik dat doen? Dan denkt beursgoochelaar Justin Vliegenthart graag met u mee om er een magische touch aan te geven.

Naast beurs magic verzorgt goochelaar Justin Vliegenthart ook:

,
Vorig bericht
CENTRALE ACT door goochelaar Justin Vliegenthart
Volgend bericht
KINDERSHOW door goochelaar Justin Vliegenthart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu