De multi-getalenteerde goochelaar op topniveau!

goochelaar Peter Vogel met elastiekjesPeter Vogel kreeg het goochelen met de paplepel ingegoten door zijn goochelende vader en ging hij zich als tiener professioneel bezig gehouden met de goochelkunst en is uitgegroeid tot magician op topniveau! Als Table Magician is Peter Vogel een graag geziene gast aan iedere tafel, waarbij hij het publiek telkens weer versteld doet staan en de gasten “sportief bij de neus kan nemen”.

Samen met zijn collega wijlen Ronald Moray behaalde hij landelijke bekendheid door hun televisieoptredens, waarbij zij onder andere met zeer veel succes het WK voetbal voorspelden. In 2006, 16 jaar na de laatste voorspelling, hebben ze dit succes wederom herhaald en wisten ook hier weer de juiste uitslag van te voren te bedenken.

Naast deze sportieve hoogtepunten uit de carrière van Peter Vogel, zijn er veel meer highlights op te noemen. Zo reisde goochelaar Peter Vogel af naar Afghanistan in opdracht van het Ministerie van Defensie om daar, samen met zijn collega en tevens andere artiesten, de gelegerde troepen een hart onder de riem te steken. Ook de McDowell’s Indian Derby, in Mumbai (India) was voor Peter Vogel wel een uniek moment, daar trad hij op tijdens de befaamde paardenraces voor de rijkste mensen ter wereld. Meest recente hoogtepunt is wel Holland’s Got Talent 2016, waar hij samen met wijlen Ronald Moray in de halve finale Dan Karaty in de maling nam.

Peter Vogel is een graag geziene gast als het gaat om Table-Magic. Op sportieve wijze neemt hij zijn gasten bij de neus met zijn optredens. Zakkenrollen is een andere geraffineerde specialiteit die Peter tot in de puntjes beheerst. Een tip: houd uw handen op uw zakken als Peter op dreef is.

Peter Vogel is ook in staat uw bedrijf, de opdrachtgever of een te promoten product in een op maat te maken productie perfect te presenteren.
Naast de reguliere, bijzondere en uiteenlopende optredens is Peter Vogel tevens veel gevraagd als Magic Consultant voor o.a. Hans Klok en McDonald’s. Als het gaat om Table-Magic, Zakkenrollen, Bühne-act, Duo-act of een Workshop Goochelen dan is Peter Vogel de artiest die u zoekt.

Vraag naar de mogelijkheden die Peter Vogel allemaal te bieden heeft. Het is niet zomaar een alledaagse magician die zijn trucs bij uw gasten aan tafel uitvoert, maar hij denkt graag met u mee om de invulling van zijn entertainment zo goed mogelijk naar uw wensen in te zetten.

Deze podiumact van goochelaar Peter Vogel is een hilarisch leuke shows, die geschikt is voor ieder gezelschap. Uw gasten worden interactief bij de podiumact betrokken.
Lees hier verder…

Table-Magic is goochelaar Peter Vogel op het lijf geschreven en hij weet hiermee als geen ander werkelijk elk publiek voor zich te winnen. Entertainment staat hierbij zeer hoog in het vaandel.
Lees hier verder…

ZAKKENROLLEN

Zoekt u een professionele zakkenroller? Dan bent u bij Peter op het goede adres! Hij is vingervlug en weet met perfecte afleiding en timing nagenoeg iedere voorbijganger slim en snel af te zijn.
Lees hier verder…

centrale act goochelaar peter vogel

CENTRALE ACT

Met deze leuke centrale act van goochelaar Peter Vogel garanderen wij u dat uw gasten nog lang over uw evenement zullen napraten. Het is magisch en hilarisch tegelijk!
Lees hier verder…

A lady & a gentleman, een uniek duo met magic en entertainment op hoog niveau.
Lees hier verder…

DUO TABLE-MAGIC

Uniek in Nederland, een bijzonder magisch duo aan de tafels van uw gasten
Lees hier verder…

beurs magic door goochelaar peter vogel

BEURS MAGIC

Geef met beurs magic van goochelaar Peter Vogel een “ander” visitekaartje af bij de bezoekers. Uw stand zal zeker niet onopgemerkt blijven voor de bezoekers van de beurs.
Lees hier verder…

lezing door goochelaar Peter Vogel

LEZING

Deze bijzondere lezing is uniek en heeft u echt nooit eerder gezien. Een presentatie met een vleugje magie, waarbij hij de aanwezige gasten volledig op een andere denkwijze zal brengen.
Lees hier verder…

WORKSHOP GOOCHELEN DOOR GOOCHELAAR PETER VOGEL

WORKSHOP GOOCHELEN

Met een humorvolle workshop goochelen van goochelaar Peter Vogel kunt u zichzelf verzekeren van een magsiche en succesvolle bijeenkomst!
Lees hier verder…

beurs magic door goochelaar Peter Vogel

PRESENTATIE

Goochelaar Peter Vogel is uitermate geschikt om in te zetten voor een presentatie. Met een vleug magie zal hij uw gasten op magische wijze het programma laten beleven.
Lees hier verder…

kindershow door goochelaar Peter Vogel

KINDERSHOW

Educatieve voorstelling, gebaseerd op veiligheid, waarbij veel gegoocheld wordt. Goochelen voor en met de kinderen! Eén van de meest vertoonde kindervoorstellingen op scholen.
Lees hier verder…

Illusionist Hans Klok en Diva's of Magic

MAGIC CONSULTANT

Komt u er niet meer uit met het bedenken van een marketing concept, een commerciële opvaller of een bijzondere strategie? Dan kan de visie van Peter Vogel als Magic Consultant wellicht iets voor u betekenen.
Lees hier verder…

Bent u op zoek naar een spectaculaire openingsact, het onthullen van uw product op een ludieke wijze. Kijk dan eens naar de specials van Peter Vogel
Lees hier verder…

LinkedIn
Wist u dat:

…Peter Vogel drie maanden door Japan tourde met zijn magische podiumact
…Peter Vogel al meer dan 30 jaar één van de meest geboekte tafelgoochelaars van Nederland is
…Peter Vogel als magic-consultant o.a. Hans Klok en McDonald’s van unieke concepten voorziet
…Peter Vogel de bijzondere gave heeft om uw gasten hun gedachten te lezen
…Peter Vogel in ‘De Nieuwe Uri Geller” en Holland’s Got Talent te zien was

Wilt u meer informatie van Peter Vogel?
reCAPTCHA is required.
Goochelaar DION
HANS KAZAN
Menu