Wij zijn supertrots! Goochelaar Alfredo Lorenzo is namelijk vandaag wederom Nederlands Kampioen Goochelen voor junioren geworden. Met zijn weergaloze manipulatieact wist hij de overige deelnemers achter zich te laten. Dit is een herhaling van zijn succes in 2015, toen werd dit aanstormende talent tijdens het NK eerste in de categorie toneelgoochelen. Goochelaar Alfredo Lorenzo mocht vandaag de Grand Prix in ontvangst nemen uit handen van de deskundige jury. Onder andere Ronald Moray, Muriël Brugman (van Scott & Muriël), Woedy Woet, Sylvia Schuyer en Niek Takens maakten deel uit van deze jury.

In Studio Gala in Meppel, werd deze zondag het Nederlands Kampioenschap Goochelen voor Junioren georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend kampioenschap waar de vele jeugdige deelnemers strijden om een Grand Prix en uiteraard de titel van Nederlands Kampioen.

Goochelaar Alfredo Lorenzo wist al eerder in 2015 een prestigieuze prijs in de wacht te slepen. Nu in 2019 kon hij de jury overtuigen dat hij de beste junior goochelaar van Nederland is.
Naast manipuleren (een technisch hoogstandje in de goochelkunst) is Alfredo Lorenzo ook een bijzonder upcoming talent als het om illusieshows gaat. Met zijn verschillende illusieacts treedt hij in de voetsporen van Hans Klok, Christian Farla en Philippart Illusions.

Het is een fantastische in- en aanvulling voor uw event als u goochelaar / illusionist Alfredo Lorenzo een show laat verzorgen. Jong, professioneel, gracieus en met veel ambitie, wij kunnen u garanderen dat het uw gasten aan niets te kort zal komen.

Kijk voor meer informatie op de pagina van GOOCHELAAR ALFREDO LORENZO

 

goochelaar Alfredo Lorenzo Nederlands Kampioen

Menu