Verrassend, spectaculair en Nederlands Kampioen!

Alfredo Lorenzo is één van de jongste en meest getalenteerde illusionisten van Nederland. Daarom zijn wij ook heel erg trots dat wij, naast al onze andere toppers, deze Nederlands Juniorenkampioen mogen vertegenwoordigen. Onder andere behaalde goochelaar Alfredo Lorenzo, tijdens het Nationaal Congres voor goochelen, de hoogste prijs in de categorie toneelgoochelen.

In de voetsporen van…

Naast zijn uitzonderlijk mooie manipulatieact met dobbelstenen, kaarten en kandelaars, heeft hij een bijzonder snelle, spectaculaire en onderhoudende illusieshow. Met deze illusie-act treedt hij in de voetsporen van onder andere Hans Klok, Philippart Illusions, Christian Farla en Siegfried & Roy.

Geen shows met tijgers! Maar wel met opvallend mooie illusies die niet standaard zijn, mooie assistentes en toffe muziek. Hiermee weet hij een spraakmakende act neer te zetten voor elk soort evenement. Alfredo Lorenzo heeft een ruime keuze aan illusies, groot en klein en is daardoor dus niet aan al veel restricties gebonden. Minimaal of een groot podium of zelfs in een stadion, Alfredo Lorenzo draait zijn hand er niet voor om de perfecte illusie-act neer te zetten. Voor elke sfeer, ambiance en setting past hij zich aan naar jullie wensen.

Meervoud aan acts

Ook heeft hij nog een act, waarmee hij, in een mum van tijd het hele toneel in een bloemenzee verandert. Waar hij het vandaan haalt dat blijft een grote truc! Maar dat deze act uniek in Europa is, dat willen we graag onderschrijven.

Dus ben je op zoek naar een klassieke manipulatie-act tijdens een diner?
Een unieke act waarbij een overdaad aan bloemen het event feestelijk en vrolijk opfleurt?
Of een ijzersterke, spectaculaire en snelle illusieshow die voor iedere leeftijd een belevenis zal zijn…
Daarom garanderen wij dat een optreden van Alfredo Lorenzo jouw verwachtingen zal overtreffen.

Hierom zit een artiest in Alfredo Lorenzo zijn in zijn bloed…
Alfredo Lorenzo zijn roots liggen al vanaf zijn geboorte in de artiestenwereld. Omdat beide ouders uit een bekende internationale artiestenfamilie stammen. Zo komt de kant van zijn moeder Margot van de Ronell familie en vaders kant de Beautour-familie uit Frankrijk. Hiervan gaan de artiesten generaties terug tot de tijd van Napoleon. Daarom werken en werkten alle opa’s, oma’s, ooms, tantes, neven en nichten wereldwijd in circussen en variétéacts. De opa van Alfredo Lorenzo was de beroemde roofdieren dompteur Alfredo Beautour . Zo was hij ook de stand-in van Tarzan, als Tarzan met roofdieren in beeld moest komen en hij werd onderscheiden op het Circusfestival van Monte Carlo.

Illusieshows van goochelaar Alfredo Lorenzo geven een spectaculaire invulling aan ieder event
Lees hier verder…

Manipuleren met allerlei voorwerpen is goochelaar Alfredo Lorenzo op het lijf geschreven
Lees hier verder…

Een perfecte podiumact tijdens een event? Daarmee weet Alfredo Lorenzo met zijn magic de juiste snaar te raken.
Lees hier verder…

Kids zitten op het puntje van hun stoel met deze spetterende piratenshow
Lees hier verder…

Wist u dat:

…Alfredo Lorenzo een geboren artiest is; zijn wieg stond al in de piste van het circus
…Alfredo Lorenzo al van jongs af aan overtuigd was dat hij illusionist wilde worden
…Alfredo Lorenzo uitgeroepen is tot Nederlands Kampioen Goochelen
…Alfredo Lorenzo in de voetsporen treedt van Hans Klok

Wilt u meer informatie van goochelaar Robin Matrix?
reCAPTCHA is required.
NIEK TAKENS
JULIAN MARSHAX – DJ & Producer
Menu