Ingenieus!

Tijdens onze Open Dag bij SOS International Amsterdam heeft goochelaar Jordi Jansen de bezoekers tussen de mensen doorlopend uitermate leuk ge-entertaind met zijn ingenieuze en verbazingwekkende goocheltrucs.
Je mond valt open van verbazing, steeds weer. Vol humor ziet hij kans om onopvallend opvallend en andersom aanwezig te zijn, tovert een ‘smile’ op eenieders gezicht en geeft daarmee een leuke schwung aan het evenement. Kortom, Jordi is een leuke, representatieve persoonlijkheid die je er graag bij wilt hebben. Dank je Jordi!

door Ellen van Trigt van SOS International Amsterdam
SOS International is een organisatie die al meer dan dertig jaar hulp biedt aan reizigers die ergens in de wereld gestrand zijn bij ziekte, een ongeval of pech met de auto. 24 uur per dag en 7 dagen per week zoeken ze naar slimme oplossingen om mensen hulp te bieden, bijvoorbeeld bij een gipsvlucht voor mensen met een gebroken been na een val op de skipiste. Het team van SOS International staat dag en nacht klaar voor hulp en advies. De  betrokken professionals helpen mensen die in de problemen komen, waar ook ter wereld. Of je nu ziek bent geworden op vakantie, je met autopech langs de weg staat, je bankpas verloren bent of als oudere hulp nodig hebt en de personenalarmering inschakelt. Je kunt SOS International altijd bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu