Arnaud

the Art of Magic

Arnaud treedt al sinds zijn 10e levensjaar op, waarbij hij begon met het geven van shows in de huiselijke garage (en zijn zus de limonade schonk). Toen hij eenmaal was aangesloten bij een goochelclub verloor hij zijn hart aan magic.

Na veel oefenen behaalde hij verschillende successen, waaronder; de benoeming tot Magician of the Year door zijn gewaardeerde collega’s, optreden voor familie van het Koninklijk Huis en diverse uitverkochte one-man-shows in Dubai.

Arnaud woonde in Nederland, België, de VS, Canada, Singapore, Zwitserland en nu in Dubai. Hij spreek vier talen; Nederland, Engels, Duits en Frans. Al jaren lang combineert Arnaud zijn passie voor goochelen met zijn vakgebied dat ligt

De professionele presentatiestijl van Arnaud wordt gekenmerkt door zijn enorme gevoel voor humor in combinatie met wonderlijke magie en grote hoeveelheid interactie met het publiek.

arnaud the art of magic

The Art of Magic
De meest recente show van Arnaud is ‘The Art of Magic’. In deze show brengt hij een eerbetoon aan de verschillende soorten magie die er zijn. 

High-energy IT-entertainment!
Onlangs lanceerde Arnaud zijn nieuwe show met de titel ‘DevOPS deceptions’. In deze show combineert hij zijn magische vaardigheden met zijn diepgaande IT-kennis. In deze 25 minuten durende show zal Arnaud lange IT-conferenties over DevOPS, Cloud, Big Data of Artificial Intelligence met zijn humorvolle magie verfraaien.

JASPER VAN LUIT
NIEK TAKENS
Menu