Jasper van Luit

Jasper won de Nederlands Kampioenschappen illusionisme en is al 25 jaar een zeer succesvol professioneel illusionist, communicatiedeskundige, magisch entertainer en inspirerende spreker. Op 12 jarige leeftijd werd Jasper ontdekt en werd uitgenodigd om voor het eerst een Internationale Magic Show te presenteren tijdens The World Championships of Magic.

Internationale erkenning kreeg Jasper in 2003 toen hij meedeed aan het Wereld Congres voor Illusionisme (FISM) in Den Haag. Inmiddels heeft Jasper honderden optredens gegeven in het buitenland als spreker en als illusionist.

Internationale Carrière

Plaatsen buiten Nederland waar Jasper is uitgenodigd met zijn shows en als spreker: Las Vegas, Hollywood, Hermosa Beach, Los Angeles, Monte Carlo, Londen, Montreal, Shanghai, Beijing, Shenzhen, Hong Kong, Ji’nan, Parijs, Biarritz, Meribel, Aix le Bain, Forges les Eaux, Singapore, Berlijn, Stuttgart, München, Bremen, Sindelfingen, Bad Oeynhausen, Hong Kong, Brussel, Zoersel, Gent, Leuven, Antwerpen, Kuala Lumpur, Bregenz, Lissabon, Coimbra, Stockholm, Luxemburg, Granada, Zamora, Salamanca, Pamplona, Puerto Rico.

TV

Jasper heeft in honderden shows wereldwijd opgetreden en is in tientallen TV-shows te zien geweest waaronder: ‘The World’s Greatest Magic Show’ in Las Vegas, The World Championships of Magic in Stockholm, in het ‘Magic Castle’ in Hollywood, bij ‘Just for Laughs’ TV show in Montreal, met Chris Rock en Jay Leno (Tonight Show) in ‘The Comedy and Magic Club’ in Hermosa Beach en twee keer voor de legendarische Franse TV show ‘Le Plus Grande Cabaret du Monde’ op TF1 en TV5. Daarnaast won Jasper de Mandrakes d’Or Award in Parijs. Ook trad hij op voor Prins Albert en Prinses Stephanie van Monaco in de show Monte Carlo Magic Stars en is nu ook te boeken als spreker tijdens jullie congres, event of teamdag!

Bright Thinking

Nederland is een vooruitstrevend land waarin organisaties continu bezig zijn met ontwikkeling en innovatie. Deze forward manier van denken past exact bij de magische manier van denken die hij heeft. Het schijnbaar onmogelijke, mogelijk maken is wat Jasper drijft… Bright Thinking!

Jasper deelt graag zijn liefde voor communicatie, innovatie en creativiteit en zijn sensationele inzichten als illusionist!

Teambuilding

Inspirerende spreker Jasper van Luit beweegt medewerkers met Magic In Business. Magic In Business is een onderdeel van Teambuilding Nederland. Tijdens zijn verrassende teambuilding workshops zet Jasper medewerkers aan het denken en tegelijkertijd geeft hij teams een boost en instrumenten om schijnbaar onmogelijke doelstellingen na te streven.

Samen sterk met Teambuilding Nederland!

Jasper is een toegewijd spreker en communicatiedeskundige die vol enthousiasme de band tussen medewerkers binnen teams hechter maakt. Als de communicatie in teams goed is dan zullen medewerkers effectiever samenwerken en zal de afstand, die er zou kunnen zijn, tussen deze personen verdwijnen. Ondanks het verschil van culturen en achtergronden kunnen hen effectief samenwerken als mensen naar elkaar luisteren. Luisteren en observeren is de kern van communicatie. Op het moment dat je weet wat er speelt binnen het team en bij je collega’s dan kun je daarmee rekening houden. Goede interne communicatie zorgt voor betrokkenheid en plezier binnen het werk.

Jasper van Luit is een populaire spreker die over de hele wereld wordt ingehuurd om bedrijven een positieve boost te geven. De kennis en inzichten die Jasper heeft op het gebied van veranderingsmanagement, veranderingsbereidheid, succesvol samenwerken en communicatie deelt Jasper graag tijdens zijn teambuilding workshop. Jasper komt graag langs om medewerkers te inspireren en van uw bedrijfsuitje of teamdag een doorslaand succes te maken!

Jasper van Luit staat met zijn business voor teambuilding activiteiten die werkelijk medewerkers energie, plezier en inspiratie geven. Het uiteindelijke doel is een goede sfeer op het werk, sterke samenwerken en het boeken van grootste resultaten!

Teambuilding workshop… die werkt!

De indrukwekkende teambuilding workshop Magic In Business is erop gericht magie te creëren binnen bedrijven en haar teams. Magie die ervoor zorgt dat medewerkers met een frisse blik en op een nieuwe manier naar het dagelijks werk, de samenwerking en de communicatie gaan kijken. De krachtige mix van inhoud, illusies, interactieve experimenten, humor, eye-opening filmpjes en een inspirerend verhaal, zorgen voor een onvergetelijke workshop met impact.

Plezier, motivatie, vreugde en inspiratie in het werk is van levensbelang voor gelukkige medewerkers en een succesvolle organisatie. Alleen dan kun je schijnbaar onmogelijke doelstellingen mogelijk maken. Plezier in het werk brengt creatieve oplossingen, betere communicatie en leukere en dus efficiëntere samenwerking. Dit heeft een directe invloed op het product of dienst en op klanten.

Helaas zijn er teveel mensen die te weinig plezier beleven op hun werkplek.

Het is de kunst om een organisatiecultuur te hebben waarbij medewerkers optimaal betrokken worden. Medewerkers die betrokken worden zullen zich veel krachtiger inzetten voor ‘hun bedrijf!’ Het gevoel van ‘samen sterk’ is essentieel. Medewerkers zullen steeds weer geprikkeld moeten worden om uitdagingen aan te pakken. Als medewerkers meer verantwoordelijkheden krijgen en initiatief kunnen nemen, dan zorgt dat ook voor meer creativiteit en inventiviteit. Dat is uiteindelijk altijd goed voor medewerker en organisatie.

Zijn teambuilding workshop Magic In Business helpt bij het verbeteren van interne communicatie. Oplossingsgerichtheid en creativiteit worden vergroot. En, ook niet heel onbelangrijk, verbetert de sfeer in het team.

Dagvoorzitter

Bent u opzoek naar een ervaren dagvoorzitter of presentator voor uw congres, evenement of bedrijfsdag? Dagvoorzitter Jasper van Luit heeft ruim 15 jaar ervaring.

Jasper is internationaal prijswinnend illusionist en communicatiedeskundige en hij maakt gebruik van entertainment en illusies om impact te vergroten en onderwerpen op ludieke manier te belichten. Zijn dagvoorzitterschap is spraakmakend en ontsuffend. Ideaal om mensen op scherp te zetten en het congres onvergetelijk te maken.

Interactie zorgt voor verbinding en betrokkenheid

Tijdens het congres, evenement of award uitreiking brengt Jasper korte en verrassende illusies en interactieve experimenten met de deelnemers in de zaal. De illusies zijn ijzersterk en de inhoud wordt toegespitst op het thema van de dag.

Jasper is een enthousiaste, verbindende en scherpe dagvoorzitter met humor. Jaspers motto is om mensen te verbinden en een link te leggen tussen de onderdelen van de dag. Daarnaast zorgt Jasper voor dialoog. Jasper komt graag tot de kern en zoekt steeds weer naar heldere antwoorden op soms complexe vragen, maar tegelijkertijd is hij een expert op het gebied van mensen verwonderen en inspireren.

Jasper van Luit - Dutchmagic
Jasper van Luit - Dutchmagic
Jasper van Luit - Dutchmagic
Goochelaar DAVE VAN GULIK
Arnaud
Menu