FRANK WILSON

Een artiest van wereldklasse!  Frank Wilson verzorgd een perfecte muzikale omlijsting tijdens diners en stijlvolle feesten. Frank Wilson speelt een allround repertoire dat zeer uitgebreid is. Het unieke aan Frank Wilson is dat hij inspeelt op het gezelschap en componeert vaak spontaan een lied toegespitst op het gezelschap.
Frank zetten wij vaak en met veel succes in tijdens zakelijke en particuliere bijeenkomsten.

Wat is muziek, wat doet muziek!
Als jongetje werd Frank geïnspireerd door het temperamentvolle geluid van de accordeon. Gepassioneerd leerde hij het instrument bespelen. Na het winnen van enkele eerste
prijzen tijdens concoursen werd duidelijk dat muziek zijn hart gestolen had.

Zijn eerste professionele ervaring had hij met the band ‘Dandee’ en het bekende begeleidingsorkest ‘Torpedo’ in het dancecircuit en Chiel Montagne’s show ‘Op losse groeven’. Vanaf 1976 begon Frank internationaal zijn sporen te verdienen als toetsenist/gitarist/zanger bij het trio ‘Skybirds’. Door de komst van synthesizers en drumcomputers was het mogelijk op keyboards akoestische instrumenten na te bootsen en zo ontstond het stijlvolle eenmansorkest waar hij later furore mee zou maken. In 1980 begon hij in Zwitserland zijn solocarrière. In menige hotelbar, dancing en restaurant was der ‘Frankie aus Holland’ een graag gezien muzikaal entertainer.

Wilson’s Choice
Frank Wilson ft. Petra Schreurs

Twee professionals met dezelfde muzikale hartslag en een eindeloze liefde voor muziek. Zij verzorgen non-stop optredens, die worden gekenmerkt door het uitgebreide repertoire,  improvisatietalent en jarenlange ervaring. Interactie met u en uw gasten staat centraal in hun optredens en zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Ook is een uitbreiding van deze muzikale top-entertainers mogelijk. Met een aanvulling van een DJ/VJ, een tweede vocalist en/of saxofonist kan de verscheidenheid aan muziekstijlen een breder scala geven aan mogelijkheden. Om dit muzikale top-entertainment meer kracht bij te zetten, zal een custom made HD-videowall met verlichting, geluid geplaatst worden en zal live-cameraregistratie zorgen voor een geweldige visuele belevenis voor al uw gasten.

NIEK BOES
HAROLD HUGENHOLTZ – Snel tekenaar
Menu