NIEK BOES – Nederlands cabaretier, acteur en stemvervormer

Niek Boes staat met zijn op maat gemaakte shows, acts en presentaties bekend om zijn unieke spektakels, waarbij hij keer op keer een verpletterende indruk achter laat. Bent u op zoek naar een spectaculaire opening of afsluitende act voor een bijeenkomst, seminar, feest of congres? De shows van Niek Boes zijn overal inzetbaar., voor grote en kleine gezelschappen, in elke situatie, op elke locatie.

Een optreden van Niek Boes is één van de meest verrassende, unieke showspektakels in de wereld. Een internationale show met cabaret, humor, vocal comedy, interactie en geluiden die alle zintuigen prikkelt.

Niek reist met zijn shows de wereld rond en speelt zijn voorstellingen in 3 talen.

Biografie Niek Boes
Niek begon zijn carrière in 1988 en toen hij 14 jaar was, werd zijn eerste contact getekend. Hij trad op met zijn internationale theatershows in 1990 “Niks Zeggen Slap Lachen”, in 1992 “Van F16 tot Trabant”. In de loop der jaren ontwikkelde Niek met zijn stem een scala aan niet van echt te onderscheiden geluidenimitaties die hij in zijn show verwerkte. Een nieuwe theatervorm werd geboren met zijn nieuwe show “The Art Of Voice”.

Vanzelfsprekend bleef het talent van de jonge entertainer niet onopgemerkt. Verschillende gastoptredens voor tv, radio en evenementen volgden. Niek Boes werkte o.a. samen met Ivo Niehe, Freek de Jonge, Cor Bakker en vele anderen.

In 2002 en 2004  speelde Niek samen met Karin Bloemen, Richard Groenendijk en Berget Lewis de Nederlandse theaters plat met een avondvullende theatershow. Ook nu nog worden Niek en Karin Bloemen nog regelmatig samen op evenementen geboekt.

Naast zijn verschillende shows in theater en op evenementen is Niek de laatste jaren ook regelmatig te horen en te zien op radio en tv in binnen en buitenland. ook verleend hij zijn geluid en stem aan commercials op radio en tv.

KEVIN SIEBELINK -De Pianoshow
FRANK WILSON
Menu