Julian Marshax

DJ & Producer

Julian Marshax is een aanstormend jong talent als DJ en producer. Op 10-jarige leeftijd wist hij al op menig feest te draaien en werd hij in die startende periode gevraagd om een optreden te verzorgen tijdens Bevrijdingspop in Haarlem. Eén van zijn hoogtepunten van de velen die volgen. Met het draaien van verschillende muziekstijlen, is hij inzetbaar voor een grote verscheidenheid aan evenementen, feesten en bijeenkomsten. Of het gaat om een examenfeest, groep 8-feest, bruiloft, jubileum, bedrijfsfeest of enorm groot festival? Julian Marshax weet iedereen, van jong tot oud, van arm tot rijk, van man tot vrouw te vermaken met zijn muziek en grote gevoel voor het creëren van de juiste sfeer.

Naast zijn vele optredens, is Julian Marshax al een tijdje bezig met het produceren van zijn eigen muziek en hij heeft al een aantal succesvolle tracks uitgebracht.
Dit is de laatste track die hij onlangs heeft uitgebracht en erg goed aanslaat bij een groot publiek.

 

Ben je op zoek naar een jonge enthousiaste DJ voor jouw feest of bijeenkomst, dan zijn wij er van overtuigd dat Julian Marshax de juiste keuze is.

Aftermovie van uw event

Tevens biedt Julian Marshax de mogelijkheid om uw evenement vast te leggen op camera. Een professionele aftermovie is altijd leuk om met uw gasten te delen om het event nogmaals tot leven te laten komen. Hiervoor werkt Julian Marshax nauw samen met Sander Jorna van Muy Movies. Sander studeert binnenkort af aan de filmacademie en weet met zijn talen de juiste sfeer in uw aftermovie weer te geven.

Wilt u meer informatie van Julian Marshax?
reCAPTCHA is required.
Illusionist ALFREDO LORENZO
Magico de Goochelpiet
Menu